Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι τρείς βραδιές χορού που διοργάνωσε η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ του Δήμου Χανίων στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου. 
Οι βραδιές πραγματοποιήθηκαν ως συνέχεια των αντίστοιχων παραστάσεων που είχαν δοθεί με μεγάλη επιτυχία το χειμώνα, στο Θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2013» και την προσπάθεια της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ για ισόνομη και ισότιμη αντιμετώπιση, την προβολή και ανάδειξη του καλλιτεχνικού δυναμικού του τόπου μας.
Στις βραδιές κλασικού, σύγχρονου και εκφραστικού χορού που πραγματοποιήθηκαν στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου την Κυριακή 14 Ιουλίου, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013, συμμετείχαν οι :
Σχολή χορού Ήβης Χαϊδεμενάκη – Κιούπη 
Κέντρο Κλασσικού Μπαλέτου και Μοντέρνου Χορού Νίνας Ηλιοπούλου Πολιτάκη
Χοροθέατρο Μαρία Μεντέζ
Σχολή Χορού ΧΟΡΟΚΙΝΗΣΗ Τσερασέλλας Ντορομπάντσου-Γρηγοράκη
Σχολή Χορού Ειρήνης Πατρουδάκη
Ομάδα Σύγχρονου και Εκφραστικού χορού ΣΥΝ – ΚΙΝΗΣΗ
\”Positions\” Σχολή Κλασικού & Σύγχρονου Χορού Άννας Κωστομούδη
Εργαστήρι Παραστατικών Τεχνών \”Όξω Νου\”
Την τρίτη βραδιά χορού τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Χανίων κ. Μανώλης Σκουλάκης, ο οποίος στο χαιρετισμό του εξήρε την προσπάθεια της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ για τη συνεργασία των φορέων πολιτισμού, καθώς και για τη συνολική διοργάνωση των εκδηλώσεων. Ο Δήμαρχος Χανίων εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για τα θετικά σχόλια που δέχθηκε από πολίτες και καλλιτέχνες για το νέο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου και τόνισε ότι είναι ένα κόσμημα για την πόλη των Χανίων.

\"\"

Η Πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ κα Νάνσυ Αγγελάκη, αφού ευχαρίστησε θερμά όλους τις σχολές και ομάδες χορού για τη συμμετοχή τους αλλά και για την προσπάθεια που κάνουν στο χώρο του πολιτισμού, ανέφερε μεταξύ άλλων :
«Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ πιστεύει και ενθαρρύνει τη συνεργασία των φορέων. Πιστεύει στη δύναμή της, που μπορεί να προσφέρει πολλά στον τόπο μας.
Με τις παραστάσεις αυτές δίνει την ευκαιρία σε όλους όσοι στον ελεύθερο χρόνο τους ασχολούνται με τις τέχνες, να παρουσιάσουν τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες, ενώ παράλληλα δημιουργεί το κίνητρο για περαιτέρω δράσεις στον τομέα του πολιτισμού.
Ο πολιτισμός είναι ο στυλοβάτης της κοινωνίας μας, αφού κοινωνία χωρίς πολιτισμό δε νοείται.
Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που τις δύσκολες αυτές ώρες μέσα από το μετερίζι του πολιτισμού δίνουν τη δική τους μάχη για την πνευματική μας ανύψωση.
Απόψε είναι μια βραδιά που ετοιμάστηκε με πολλή αγάπη και μεράκι από όλους μας. Μια βραδιά που στέλνει το μήνυμα της συνεργασίας».

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook