Την περιοχή του Ατσαλένιου επισκέφτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης, όπου ξεκίνησε από τα συνεργεία του Δήμου Ηρακλείου η Σημαντική Διάνοιξη της Οδού Αλαμάνας.

Εφαρμόζουμε το Σχέδιο Πόλης δήλωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης και έτσι προχωρούν οι απαραίτητες διανοίξεις δρόμων που εξυπηρετούν την ευρύτερη περιοχή του Ατσαλένιου αφού η οδός Αλαμάνας καταλήγει στην οδό Ιερολοχιτών.

Η σημαντική αυτή διάνοιξη θα αποσυμφορήσει την κυκλοφορία, θα ανακουφίσει τους κατοίκους και τους οδηγούς και θα δώσει ανάσα σε μια μεγάλη περιοχή που αντιμετώπιζε προβλήματα.

Ήδη έχει κατατεθεί τόνισε ο κ. Κουράκης, από τον Δήμο Ηρακλείου στους δικαιούχους των ιδιοκτησιών των Οδών Αλαμάνας και Μιχαήλ Βλάχου το ποσό των 160.000 € περίπου.

Επιπλέον συνέχισε ο κ. Κουράκης η διάνοιξη θα διευκολύνει την πρόσβαση στον Νέο Υπερσύγχρονο Βρεφονηπιακό Σταθμό, ο οποίος ολοκληρώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τέλος η Δημοτική Αρχή, συνέχισε, ο Δήμαρχος ζητά την κατανόηση των πολιτών λόγω της αναγκαιότητας των εργασιών που πρέπει να πραγματοποιηθούν αύριο προκειμένου να αποδοθεί οι νέος δρόμος στην κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook