Την περιοχή του Ατσαλένιου επισκέφτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης, όπου ξεκίνησε από τα συνεργεία του Δήμου Ηρακλείου η Σημαντική Διάνοιξη της Οδού Αλαμάνας.

Εφαρμόζουμε το Σχέδιο Πόλης δήλωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης και έτσι προχωρούν οι απαραίτητες διανοίξεις δρόμων που εξυπηρετούν την ευρύτερη περιοχή του Ατσαλένιου αφού η οδός Αλαμάνας καταλήγει στην οδό Ιερολοχιτών.

Η σημαντική αυτή διάνοιξη θα αποσυμφορήσει την κυκλοφορία, θα ανακουφίσει τους κατοίκους και τους οδηγούς και θα δώσει ανάσα σε μια μεγάλη περιοχή που αντιμετώπιζε προβλήματα.

Ήδη έχει κατατεθεί τόνισε ο κ. Κουράκης, από τον Δήμο Ηρακλείου στους δικαιούχους των ιδιοκτησιών των Οδών Αλαμάνας και Μιχαήλ Βλάχου το ποσό των 160.000 € περίπου.

Επιπλέον συνέχισε ο κ. Κουράκης η διάνοιξη θα διευκολύνει την πρόσβαση στον Νέο Υπερσύγχρονο Βρεφονηπιακό Σταθμό, ο οποίος ολοκληρώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τέλος η Δημοτική Αρχή, συνέχισε, ο Δήμαρχος ζητά την κατανόηση των πολιτών λόγω της αναγκαιότητας των εργασιών που πρέπει να πραγματοποιηθούν αύριο προκειμένου να αποδοθεί οι νέος δρόμος στην κυκλοφορία.