Τραγική κατάληξη είχε ένα «αστείο» που αποφάσισε να κάνει μια νεαρή κοπέλα που κρύφτηκε στη ντουλάπα του σπιτιού της προκειμένου να τρομάξει τον φίλο της, για να βρεθεί τελικά νεκρή από το πυροβόλο όπλο του.
Η απίστευτη ιστορία εκτυλίχτηκε χθες στην περιοχή Longmont του Κολοράντο, όταν η 18χρονη Premila Lal, αποφάσισε να κάνει ένα αστείο τον 21 ετών φίλο της Nerreck Daniel Galley, του οποίου την μοιραία εξέλιξη φυσικά δεν θα μπορούσε να φανταστεί.

\"\"

Μπήκε μέσα στην ντουλάπα και όταν εκείνος βρέθηκε στο συγκεκριμένο δωμάτιο, πετάχτηκε έξω για να τον τρομάξει. Έχοντας εκείνος ήδη όμως αντιληφθεί ύποπτους θορύβους, πίστεψε ότι επρόκειτο για κάποιον κακοποιό και πυροβόλησε με το όπλο προς το σημείο, χωρίς να γνωρίζει πως πυροβολούσε την αγαπημένη του φίλη.

\"\"

Σύμφωνα με μαρτυρίες των περιοίκων, σε κάποια στιγμή ακούστηκε πυροβολισμός και μετά από λίγο είδαν τον φίλο της μαζί με τα δύο μικρότερα αδέρφια της 12 και 15 ετών, να προσπαθούν να την βάλουν αιμόφυρτη μέσα στο αυτοκίνητό του Nerreck ώστε να την διακομίσουν στο νοσοκομείο.

Ωστόσο η κοπέλα ήταν ήδη νεκρή. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός κατείχε παράνομα το συγκεκριμένο όπλο.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook