Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία ενός Αμερικανού πεζοναύτη, ο οποίος έχασε το πόδι του στον πόλεμο του Αφγανιστάν, όχι όμως και την αισιοδοξία του, αφού προσάρμοσε ένα τεχνητό πόδι και πλέον εργάζεται ως μοντέλο εσωρούχων

Πριν από περίπου τρία χρόνια, ο Αμερικανός πεζοναύτης Αλεξ Μινσκι δε θα φανταζόταν ποτέ ότι θα στεκόταν κάποτε μπροστά από επαγγελματική κάμερα φορώντας τίποτα περισσότερο από ένα μποξεράκι και ένα υπέροχο χαμόγελο.

Υπηρετώντας στο Αφγανιστάν μία βόμβα εξερράγη κοντά του και ο Μίνσκι έχασε το πόδι του και κατέληξε σε κώμα για 47 ημέρες. Η μητέρα του, Τζάκι Μίνσκι, αναφέρει ότι ο εγκέφαλός του ήταν ουσιαστικά κατέρρευσε και το σώμα του ήταν καλυμμένο με εγκαύματα. Ωστόσο σαν από θαύμα, ο Αλεξ ξύπνησε ξανά από το κώμα και επανήλθε, ωστόσο αγωνίστηκε πολύ να ανακάμψει.

Παρόλο που κατάφερε να περπατήσει και πάλι χάρη στο τεχνητό του μέλος, ο Αλεξ υπέφερε από κατάθλιψη και ξεκίνησε το ποτό, ωστόσο μία μέρα η τύχη του χαμογέλασε.

Ενώ ήταν στο γυμναστήριο και νηφάλιος τον πρόσεξε ένας φωτογράφος. Ηταν θέμα χρόνου πριν ο Αλεξ βρεθεί σε μια νέα, εντελώς απροσδόκητη σταδιοδρομία ως σέξι μοντέλο εσωρούχων.

Τώρα, έχει κόψει εντελώς το αλκοόλ και δηλώνει ευγνώμων για τη νέα του ζωή, ενώ η ιστορία του έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, αφού αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους ανθρώπους που αγωνίζονται όπως ακριβώς έκανε κι εκείνος. Οπως δήλωσε στο NBC LA, «θέλω οι άνθρωποι να με κοιτούν και να μην τα παρατάνε, να μην παραδίνονται στη μοίρα τους.»

Κοιτάζοντας το πώς ο Αλεξ Μίνσκι άλλαξε τη ζωή του και ξεπέρασε όλες τις αντιξοότητες, προσαρμόστηκε και έμεινε δυνατός, αυτός ο γενναίος και ανυποχώρητος πεζοναύτης αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα αισιοδοξίας όπως γράφει και το τατουάζ στα δάχτυλά του.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook