Αναστατώθηκαν το μεσημέρι οι κάτοικοι αλλά και οι τουρίστες στον Πλατανιά και στην Αγία Μαρίνα στα Χανιά, απο τις χαμηλές πτήσεις ενός ιδιωτικού ελικοπτέρου που ήταν εφοδιασμένο με κάμερα, όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτό που έστειλε κάτοικος της περιοχής στο Flashnews.gr.
Το ελικόπτερο τύπου Bell 206L, απο τις 2:45 μμ και για μια περίπου ώρα, έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω απο σπίτια και ξενοδοχεία προκαλώντας αναστάτωση απο τον θόρυβο, ειδικά λόγω του ότι ήταν ώρα κοινής ησυχίας.
Όπως είπε στο Flashnews.gr αρμόδιος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας απο το αεροδρόμιο Χανίων, το συγκεκριμένο ελικόπτερο είχε ειδική άδεια προκειμένου να κάνει λήψεις φωτογραφιών και βίντεο για υλικό που αφορά στην τουριστική προβολή.
\"\"
Πάντως τα σχετικά παράπονα των κατοίκων, είχαν σαν αποτέλεσμα να γίνουν συστάσεις στον κυβερνήτη του ελικοπτέρου για το ακατάλληλο της ώρας για τις συγκεκριμένες χαμηλές πτήσεις πάνω απο κατοικημένες περιοχές.
Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό για λογαριασμό ποιού ιδιώτη ή φορέα εγίνοντο οι συγκεκριμένες λήψεις για την τουριστική προβολή, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ελικόπτερο αναχωρεί αύριο απο τα Χανιά.
Flashnews.gr 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook