Την σημερινή ημέρα την αφιερώνω στις μνημονιακές δυνάμεις. 
Στο ΠΑΣΟΚ καταρχήν, που είδε το κακό να έρχεται και δείλιασε να το ομολογήσει. Μετατράπηκε μέσα σε δύο χρόνια,από λαϊκό κίνημα σε συνιστώσα της δεξιάς και κύριος απενοχοποιητής της Νέας Δημοκρατίας. 
Αφιερώνω όμως εξαιρετικά την σημερινή ημέρα στην Νέα Δημοκρατία και στους ηγέτες της Καραμανλή και Σαμαρά. 
Ο σουβλακοφάγος Καραμανλής παρέδωσε όπως όπως και ο super διαπραγματευτής της τρόικας Σαμαράς ανέλαβε να ολοκληρώσει την μεγαλύτερη ανακατανομή πλούτου και αξιών που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. 
Αυτός προσωπικά ανέλαβε μαζί με τα πλήρως ελεγχόμενα ΜΜΕ την ψυχολογική διαχείριση και καταδυνάστευση ενός λαού , προκειμένου να λειτουργήσει σαν απλός υπάλληλος εισπρακτικής εταιρείας. 
Το πρωτογενές πλεόνασμα, μάλλον θα το πετύχουμε. Ισως εάν πουλούσαμε τα όργανα των αυτοκτονούντων να το είχαμε πετύχει πιό νωρίς.. 
Ολοι αυτοί οι Ελληνες που αυτοκτόνησαν απο την προσωπική διαχείριση των Σαμαρά και Στουρνάρα, πέθαναν πρώτα πρώτα απο φιλότιμο. 
Ελπίζω να ζήσω την ημέρα που θα περάσουν όλοι οι παραπάνω απο ειδικό δικαστήριο και να μπουν φυλακή. Άλλωστε η θανατική ποινή έχει καταργηθεί. 
Δεν θα επιστρέψουν βέβαια οι 6000 περίπου Ελληνες που χάθηκαν. Θα ησυχάσει όμως η ψυχή τους και θα σταλεί ένα μύνημα παντού ότι τελικά οι προδότες του λαού τους δεν μένουν ατιμώρητοι.

Βιτρούβιος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook