Είναι από τις πιο αγαπητές και δημοφιλείς τραγουδίστριες και έχει… χυθεί αμέτρητο μελάνι για τη μεταξύ τους σχέση.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή… αποφεύγουν η μία την άλλη, συντηρώντας την \”κόντρα\” που φαίνεται ότι έχουν. Όπως φαίνεται όμως, ήρθε η στιγμή να συνεργαστούν!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του ΑΝΤ1 θέλουν τις δύο δημοφιλείς τραγουδίστριες να καθίσουν μαζί δίπλα δίπλα στην κριτική επιτροπή του \”Voice\”. Και επειδή σε κάποιους μπορεί αυτό να φαντάζει ως σενάριο… μυθοπλασίας, να διευκρινίσω ότι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου έχει γίνει ήδη πρόταση και στην Άννα και στη Δέσποινα να είναι στο καινούργιο talent show που ετοιμάζουν στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Να αναφέρω μάλιστα ότι στην πρόταση και οι δύο ανταποκρίθηκαν αρχικά θετικά και έτσι το επόμενο βήμα είναι να πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις τους με τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο. Πάντως είναι ολοφάνερο ότι τη φετινή σεζόν τα στελέχη του ΑΝΤ1 θέλουν να στρέψουν όλη την προσοχή στο Μαρούσι και σίγουρα το να έχουν στις δύο από τις τέσσερις καρέκλες της κριτικής επιτροπής του \”Voice\” την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή θα κάνει τα μηχανάκια τηλεθέασης να πάρουν κυριολεκτικά φωτιά.

zappit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook