Ενημερώνονται όλοι οι ενδιαφερόμενοι ότι ο Δήμος Πλατανιά και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) έχουν θέσει σε λειτουργία το Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πλατανιά. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση "στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. προσφέρονται προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων. Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Κατά την περίοδο Οκτωβρίου 2013-Ιανουαρίου 2014, στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πλατανιά θα δημιουργηθούν τμήματα στις ακόλουθες θεματικές ενότητες εκπαίδευσης Ενηλίκων:

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η φωτοτυπία του Δελτίου Ταυτότητας και παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ.

Για πληροφορίες και εγγραφές, απευθυνθείτε στo Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πλατανιά, Δημαρχείο Πλατανιά, Γεράνι Χανίων, τις εξής ημέρες και ώρες: 
Δευτέρα 9.00πμ-12.00μμ, Πέμπτη 9.00πμ-12.00μμ, Παρασκευή 9.00πμ-12.00μμ. 

Πληροφορίες:

Παιζάκης Παναγιώτης-ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Κ.Δ.Β.Μ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ τηλ.6977528019 
Στρατινάκη Μαρία -ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Κ.Δ.Β.Μ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ τηλ.6949075762

Επίσης αιτήσεις διατίθενται και κατατίθενται συμπληρωμένες
-Στο Δημ/κο κατ/μα Βουκολιών (Υπεύθυνος Λουφαρδάκης Τάσος, τηλ.2824340011) 
-Στο Δημ/κο κατ/μα Κολυμβαρίου (Υπεύθυνη Παπαδοκωνσταντάκη Ανθή, τηλ.2824340104) 
-Στο ΚΕΠ Αλικιανού της ΔΕ.Μουσούρων (Υπεύθυνος Παππάς Ηλίας, τηλ.2821341050) 
-Στο ΚΕΠ στο Γεράνι της ΔΕΠλατανιά (Υπεύθυνη Βασιλειάδη Αντωνία, τηλ. 2821083951)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την αίτηση και από την ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Πλατανιά: www.platanias.gr  Ενημέρωση Δια Βίου Μάθηση-ΚΔΒΜ  Έντυπο Αίτησης Εκπαιδευομένων Κ.Δ.Β.Μ Δήμου Πλατανιά

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας"