Μήνυση κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Μαρκόπουλος κατά στελεχών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Εύβοια οι οποίοι φέρονται να τοιχοκόλλησαν αφίσες με υβριστικούς, όπως ισχυρίζεται ο πολιτικός, και υποτιμητικούς για το πρόσωπό του χαρακτηρισμούς.

Συγκεκριμένα, η μήνυση αφορά σε αφίσεις που τοιχοκόλλησαν πριν από περίπου δυο μήνες στην Χαλκίδα στελέχη των ΑΝΕΛ, οι οποίες αποκαλούσαν «Πολιτικό Απατεώνα» τον Βουλευτή.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας είχε πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Ιουλίου έξω από το πολιτικό γραφείο του Μαρκόπουλου, με αφορμή την επιστροφή του στην ΝΔ. Οργισμένα στελέχη των ΑΝΕΛ, εκτός από τις αποδοκιμασίες, μοίρασαν φέιγβολάν που χαρακτήριζαν ψέυτη τον Βουλευτή, ενώ κόλλησαν δεκάδες αφίσες στην πόλη με το παραπάνω περιεχόμενο.

Μάλιστα, ο Κώστας Μαρκόπουλος είχε απαντήσει τότε ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη ενώ αναμένεται να καταθέσει και αγωγές.

Οι μηνυόμενοι είναι οι εξής

1) Θεοδουλίδης Χρήστος, δάσκαλος, πρώην πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο νομό Ευβοίας,

2) Δαύρης Αλέξανδρος, ιατρός του Νοσοκομείου Χαλκίδας,

3) Καραμούζης Γεώργιος, επιχειρηματία,

4) Μαλακέλη Ευαγγελία, συνταξιούχο,

5) Στάμου Μιχάλης, ιδιωτικού υπαλλήλου, και

6) Χρυσάγη Ευδοξία, υπαλλήλου Δ.Ε.Η.

Σύμφωνα με πληροφοερίες του τοπικού ειδησεογραφικού πόρταλ eviazoom, τα στελέχη των ΑΝΕΛ μόλις πληροφορήθηκαν τα της μήνυσης, επικοινώνησαν με τον Πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο, ο οποίος στο άκουσμα της είδησης φέρεται να εξοργίστηκε με τον βουλευτής της ΝΔ, ενώ τη δικογραφία ζήτησε να δει ο Βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος.

\"\"

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook