Κλειστά καλεί η ομοσπονδία να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, επαγγελματοβιοτέχνες του νομού Χανίων.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Χανίων, καλεί όλους τους επαγγελματοβιοτέχνες να συμμετέχουν στην Πανελλαδική κινητοποίηση με κλείσιμο των επιχειρήσεων, την ερχόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της:

Η ΟΕΒΕΝΧ θεωρεί ότι η κινητοποίηση στις 16-9-2013 πρέπει να είναι αφετηρία συντονισμένων αγώνων μαζί με όλο το λαό και τα κοινωνικά στρώματα.

– Να σταματήσει η καταστροφική πορεία της οικονομίας που οδηγεί κάθε μέρα τις επιχειρήσεις στο κλείσιμο, τους εργαζόμενους στην ανεργία και την χώρα μας στην παραγωγική και κοινωνική υποβάθμιση.
– Να περιφρουρήσουμε τις κοινωνικές δομές της Δημόσιας Παιδείας, Υγείας, Πρόνοιας και Ασφάλισης.
– Να σταματήσουμε τους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις.
– Να περιφρουρήσουμε τα ασφαλιστικά ταμεία από την πλήρη καταστροφή.

Ο αγώνας πρέπει να είναι πλέον κοινός από όλα τα κοινωνικά στρώματα, απ’όλους που εργάζονται και δημιουργούν σε αυτό τον τόπο.

Καλούμε όλους τους Επαγγελματίες-Βιοτέχνες και Εμπόρους σε συγκέντρωση την Δευτέρα 16/9/2013 στις 8 μ.μ. στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, στον 4ο όροφο.

Να ενημερωθούμε, να συντονίσουμε τον παραπέρα αγώνα μας.

Εντωμεταξύ και στο Ηράκλειο αποφάσισαν τη συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση της Δευτέρας και μάλιστα αποφάσισαν να κάψουν δημόσια τα ειδοποιητήρια κατασχέσεων του ΟΑΕΕ (δείτε εδώ)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook