Η Περιφέρεια Κρήτης & η Αγροδιατροφική Σύμπραξη, σε συνεργασία με τα τέσσερα Επιμελητήρια του νησιού και τον ΣΕΚ διοργανώνουν Πολωνική επιχειρηματική αποστολή στην Κρήτη από τις 21-23 Οκτωβρίου 2013, με την υποστήριξη της Ελληνικής Πρεσβείας στην Βαρσοβία.

Στο πλαίσιο της αποστολής αυτής, η Πολωνική αντιπροσωπεία θα συνοδεύεται από την Ελληνίδα Πρέσβη της Βαρσοβίας, τον Προϊστάμενο του γραφείου Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων και τον Προϊστάμενο του Γραφείου Τύπου της Πρεσβείας.

Θα απαρτίζεται επίσης από 2 αγοραστές - εισαγωγείς φρούτων και λαχανικών, από 4 εισαγωγείς τροφίμων (χονδρέμποροι και εκπρόσωποι αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ) και από 3 tour operators της Πολωνίας.

Η αποστολή θα πλαισιωθεί επίσης από 3 δημοσιογράφους Πολωνικών ειδησεογραφικών πρακτορείων, οι οποίοι θα καλύψουν την επίσκεψη στην Κρήτη και την προβολή των δυνατοτήτων της αγοράς.

Οι συναντήσεις για τις επιχειρήσεις των νομών Ηρακλείου και Λασιθίου θα πραγματοποιηθούν στον Άγιο Νικόλαο στις 22 & 23/10/2013.

Το ενδιαφέρον της Πολωνικής αντιπροσωπείας αφορά:

1. Στον κλάδο τροφίμων και ποτών (το ενδιαφέρον εστιάζεται σε τυροκομικά, βρώσιμες ελιές, ελαιόλαδο, φρούτα και λαχανικά, προϊόντα ζαχαροπλαστικής & παραδοσιακά γλυκίσματα, σταφίδα, ξηρούς καρπούς, παραδοσιακά ζυμαρικά, μέλι & κρασί).

2. Στον κλάδο του τουρισμού.

Προκειμένου να οργανωθούν άρτια οι τελικές λίστες με τα ραντεβού (Β2Β συναντήσεις) σε συγκεκριμένες μέρες και σε συγκεκριμένη ώρα, ανά επιχείρηση και αγοραστή, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν τη δήλωση συμμετοχής το αργότερο έως τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013 και να την αποστείλουν στο e-mail: [email protected], με θέμα «Β2Β συναντήσεις Πολωνίας».

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από το Επιμελητήριο Ηρακλείου, υπεύθυνη κα. Λένα Στεφανουδάκη, τηλέφωνο: 2810 247034