Ο γιος της Tsiuri Kvaratskhelia πέθανε πριν από 18 χρόνια, όμως εκείνη συνεχίζει μέχρι και σήμερα να… τον φροντίζει.

Η μητέρα από τη Γεωργία έχασε τον 22χρονο γιο της Joni Bakaradze το 1995. Τότε αποφάσισε να τον κρύψει μέσα σε ένα φέρετρο στο υπόγειο του σπιτιού της και να τον φροντίζει, προκειμένου ο εγγονός της να μπορέσει να… δει ποιος ήταν ο πατέρας του και να μπορέσει να τον αγαπήσει.

Το άψυχο σώμα του νεαρού άντρα, που έχει τη μορφή μούμιας, διατηρήθηκε σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς η μητέρα του φρόντιζε να τον πλένει τακτικά με αλκοόλ.

Κάθε χρόνο στα γενέθλιά του τού άλλαζε τα ρούχα. Αυτό σταμάτησε να συμβαίνει πριν από τέσσερα χρόνια, γράφει δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail, καθώς η αποσύνθεση του πτώματος δεν τής επέτρεπε να συνεχίσει να το κάνει.

«Εκείνος ήθελε το παιδί του να τον δει έτσι και εγώ πιστεύω ότι από τη στιγμή που τόν αντίκρισε, άρχισε να αγαπάει τον πατέρα του» είπε η ίδια.

Η γυναίκα έχει μάλιστα φτιάξει και ένα μικρό παράθυρο στο φέρετρο, προκειμένου οι φίλοι και οι συγγενείς του γιου της να βλέπουν… πώς τα πηγαίνει!

«Μια νύχτα είχα ένα όραμα και μια φωνή μου είπε να φροντίζω τον Joni και να τον τρίβω με αλκοόλ. Από τότε χρησιμοποιώ σεντόνια ποτισμένα στο αλκοόλ για να διατηρώ το πτώμα. Δεν πρέπει να μείνει χωρίς αυτά κατά τη διάρκεια της νύχτας, γιατί το δέρμα θα γίνει μαύρο σαν κάρβουνο» είπε ακόμη.

Μια ασθένεια την κράτησε για λίγο καιρό μακριά από το γιο της, με αποτέλεσμα να αμελήσει την καθημερινή φροντίδα που χρειάζεται και το πτώμα του Joni να αρχίσει να αποσυντίθενται.

«Ήμουν άρρωστη και δε μπορούσα να τον φροντίσω. Αυτό τόν επηρέασε. Ο γιος μου είναι όμορφος. Όταν βάζω τα σεντόνια το δέρμα του γίνεται πάλι άσπρο, και όλα θα είναι και πάλι φυσιολογικά» κατέληξε.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook