Την Τρίτη 10/9/13 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για όλα τα τμήματα των Εκπαιδευτηρίων Μαυροματάκη – Μητέρα.

Η καθιερωμένη τελετή πραγματοποιήθηκε μπροστά στο εκκλησάκι των Εκπαιδευτηρίων, με έντονα συναισθήματα συγκίνησης και χαράς για το νέο ξεκίνημα, από μικρούς και μεγάλους.

Ο εφημέριος της ενορίας, ο πατήρ Κωνσταντίνος Κνιθάκης, ευλόγησε τα παιδιά και τους γονείς τους που είχαν συγκεντρωθεί, με την ευχή για μια εποικοδομητική σχολική χρονιά.

Επίσης, τις ευχές του έστειλε κι ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός που θα επισκεφτεί τα παιδιά την Πέμπτη το πρωί.

Με το πέρας της τελετής ακολούθησε το καθιερωμένο κέρασμα σε γονείς, ενώ οι εκπαιδευτικοί χάρισαν στους μαθητές συμβολικά δωράκια με τις καλύτερες ευχές για την αρχή της σχολικής χρονιάς.

\"\"

\"\"

Ήδη από Τετάρτη 11/9/13 όλα τα τμήματα των Εκπαιδευτηρίων ξεκίνησαν την κανονική λειτουργία τους σύμφωνα με το πρόγραμμά τους.

Επίσης, να αναφερθεί ότι από Δευτέρα 16/9/13 θα ξεκινήσουν και το «εξωσχολικά» τμήματα της Παιδικής Κολύμβησης, της Βρεφικής (baby swimming) και των Ενηλίκων (aqua aerobics και aqua yoga για εγκύους). Οι κλειστές θερμαινόμενες και με σύστημα αυτόματου καθαρισμού με όζον πισίνες διατίθενται επίσης και σε άτομα με αναπηρίες ή σε ενήλικες.

\"\"

 \"\"

Επίσης από την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν και τα τμήματα τένις και το Εικαστικό Εργαστήρι.

\"\"   \"\"

Παπαναστασίου 220, Χανιά
Πληροφορίες τηλ. 2821052626
www.mmschool.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook