Το αφεντικό τρελάθηκε και τα έβαλε στη φτήνια!

Ο Λάκης Γαβαλάς φαίνεται πως μετά την περιπέτεια της φυλάκισής του βγήκε πιο δυνατός και αποφασισμένος για νέα ξεκινήματα, αφού όχι μόνο ετοιμάζει το νέο του επιχειρηματικό βήμα με το λανσάρισμα καινούργιας σειράς ρούχων και αξεσουάρ, αλλά διοργάνωσε κι ένα μεγάλο παζάρι στο Κολωνάκι, το οποίο μέσα σε λίγες ώρες έγινε talk of the town.

Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας έχει βγάλει από το πρωί της Δευτέρας σε εξωφρενικές προσφορές όλο το εμπόρευμα του καταστήματός του στην οδό Βουκουρεστίου, με την έκπτωση σε κάποια κομμάτια του να φτάνει ακόμη και το 90% (!) της αρχικής τιμής.

Η «Espresso» βρέθηκε στο μπαζάρ και μίλησε με τον επιχειρηματία, ο οποίος αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση, αφού μπορεί κανείς να βρει ρούχα των εταιριών Christian Dior, Dolce & Gabbana, Dsquared2, Burberry, Blumarine, Marc Jacobs και Richmond σχεδόν… τζάμπα.

«Αυτό που γίνεται είναι ένα ξεπούλημα, ξεπουλιέται ό,τι παλιό. Είτε λέγεται αναμνήσεις, είτε λέγεται κακή ενέργεια, είτε διαστρεβλωμένο παρελθόν. Φεύγει. Εδώ κάποιος θα βρει ρούχα που κάποτε θεωρούνταν πολύ “προχωρημένα”, με τιμές μέχρι και 90% φθηνότερα.

Κομμάτια αντρικά, γυναικεία και αξεσουάρ» δηλώνει ο «Mr Lak.», ο οποίος σε λίγο καιρό θα παρουσιάσει την επόμενη επιχειρηματική του ιδέα και μαζί θα γυρίσει σελίδα στη ζωή του. «Θα αρχίσει μια νέα εποχή, όπου θα υπάρχει το πνεύμα του Λάκη Γαβαλά, με νέες προτάσεις, πάντοτε στις σημερινές ανάγκες της αγοράς, χωρίς να χάνει το άρωμα της παντοτινής άνοιξης που είναι στο μυαλό του Λάκη Γαβαλά».

Πάντως, παρά την οικονομική κρίση, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μπήκαν στο κατάστημα και άφησαν πίσω τους μόνο τα… ράφια δίνοντας στο Κολωνάκι τη χαμένη εμπορική του αίγλη (έστω κι αν χρειάστηκε ένα 90%).

Μάλιστα, αν και το μπαζάρ ήταν προγραμματισμένο να κρατήσει δεκαπέντε μέρες, τελικά θα λήξει πολύ νωρίτερα.

Μια γεύση από τις τιμές

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ένα all time classic αντρικό κοστούμι του οίκου Burberry\’s από 1.150 ευρώ μπορούσε κανείς να το βρει μόνο 115 ευρώ (!), ενώ ένα ζευγάρι αντρικά παπούτσια των Dolce & Gabbana, σε αθλητικό στιλ, κόστισε στον… τυχερό που τα πρόλαβε μόνο 23 ευρώ (!) από 232 ευρώ που ήταν η αρχική του τιμή.

Οσο για τις κυρίες, μπορούσαν να βρουν γόβες των Dolce & Gabbana μόνο 41 ευρώ, από 417 ευρώ που πωλούνταν πριν από λίγο καιρό ή ένα μαύρο φόρεμα του οίκου Richmond στην τιμή των 70 ευρώ από 780 ευρώ (αρχική τιμή). Οι πιο… ψαγμένες έκαναν δικό τους φόρεμα του οίκου Burberry\’s -της σειράς Prorsum- μόνο με 243 ευρώ (αρχική τιμή, 2.439 ευρώ!).

Μέχρι και χθες το μεσημέρι είχαν πουληθεί τουλάχιστον 4.500 κομμάτια, αφού πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να ψάξουν κρεμάστρες και ράφια και να αποκτήσουν ένα πρώην ακριβό ρούχο ή αξεσουάρ.

Μάλιστα, αν κάποιος πήγαινε στο ταμείο με πιστωτική κάρτα, τον έστελναν στην… τράπεζα, αφού όρος του Λάκη ήταν να πληρώνονται τα πάντα με μετρητά.

Οπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες πάντως, τα περισσότερα ράφια είναι άδεια, καθώς όποιος πρόλαβε πρόλαβε.

espresso.γρ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook