Οι καιροί που οι Έλληνες μαθητές φορούσαν σχολική \”ποδιά\” έχουν παρέλθει εδώ και πολλά χρόνια, αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που μεταξύ σοβαρού και αστείου επιθυμούν την επιστροφή της, όταν βλέπουν κάποιες τολμηρές ή αλλοπρόσαλλες στυλιστικές επιλογές, κυρίως των εφήβων. 

Ο κανόνας της σχολικής στολής εξακολουθεί όμως να ισχύει σε πολλά μέρη του κόσμου, τόσο σε ιδιωτικά όσο και σε δημόσια σχολεία.

Στην gallery μπορείτε να δείτε τι φοράνε οι μαθητές σε όλο τον κόσμο αλλά και να διακρίνετε ίσως ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κουλτούρας των χωρών και του ψυχισμού των μαθητών τους. Φυσικά κανείς σχεδιαστής ή στυλίστας δεν επιμελείται την εμφάνιση αυτών των μαθητών έτσι ώστε να μοιάζουν με τα αντίστοιχα κακομαθημένα του Gossip Girl, ωστόσο η ρεαλιστική εκδοχή είναι πάντα πιο γοητευτική! 

Gallery (κατά σειρά, χώρες-φωτογράφος): Μπαχρέιν-Julian Germain, Μπαγκλαντές-Julian Germain, Βραζιλία-Julian Germain, Αγγλία-Julian Germain, Κούβα-Julian Germain, Ιράν-Abbas, Τουρκία-HG, Ιαπωνία-Thomas Hoepker, Νιγηρία-Stuart Franklin, Περού-Julian Germain, Ρωσία-Julian Germain, Ταϊβάν-Julian Germain, Υεμένη-Julian Germain.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Πηγή monopoli.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook