Μία τεράστια συμφωνία κατάφερε να πετύχει η ακαδημία Arena F.C. Ιωνία 2000, που τελεί υπό τη διεύθυνση του Σπύρου Αμαραντίδη.
Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πλαίσιο ανάπτυξης λειτουργίας των τμημάτων υποδομής της διευρύνει το δίκτυο συνεργαζόμενων Ακαδημιών με την νέα συνεργασία να αφορά τη Χανιώτικη Ακαδημία. 
Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ μάλιστα υπάρχει φωτογραφία του γενικού διευθυντή των τμημάτων υποδομής του \”δικεφάλου\” Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου με τον Σπύρο Αμαραντίδη και την υπεύθυνη φυσικής κατάστασης της Ακαδημίας Arena F.C. Ιωνία 2000 Θωμαή Δήμου.

Ήδη ένα παιδί από την Ακαδημία, ο γιος του διευθυντή, Γιώργος Αμαραντίδης, πέρασε πρόσφατα από δοκιμή από την ομάδα Κ14 του ΠΑΟΚ. 

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

\”Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της ανάπτυξης λειτουργίας των τμημάτων υποδομής, διευρύνει το δίκτυο συνεργαζόμενων Ακαδημιών κι ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ακαδημία «Arena FC Ιωνία 2000» από τα Χανιά.

Η συμφωνία πραγματοποιήθηκε με τον ιδιοκτήτη και διευθυντή της «Αrena FC Ιωνία 2000» κ. Σπύρο Αμαραντίδη, ο οποίος είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με ποδοσφαιρική και προπονητική εμπειρία. Την ευθύνη για την φυσική κατάσταση των μελλοντικών… αστεριών έχει η κα. Θωμαή Δήμου.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook