Στο κατάστημα ΙΝΚΑ των Αγίων Αποστόλων βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (11/09) αντιπροσωπεία παικτών και παραγόντων του Πλατανιά, στο πλαίσιο εκδήλωσης για παράδοση καρτών διαρκείας σε δέκα τυχερούς ειδικού διαγωνισμού.
Η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά αναφέρει:
\”Τη σπουδαιότητα της πολύπλευρης στήριξης των φιλάθλων στην ομάδα του Πλατανιά Χανίων επεσήμαναν οι ποδοσφαιριστές Θωμάς Ναζλίδης, Κώστας Περιστερίδης και Φαμπιάν Στόλερ, στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε απόψε σε σούπερ μάρκετ του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού ΙΝΚΑ, στους Αγίους Αποστόλους, σε συνεργασία με την εταιρεία Elbisco.

Η συγκεκριμένη εταιρεία είχε αγοράσει δέκα κάρτες διαρκείας της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων στη Θύρα 3, τις οποίες και διέθεσε, μέσω διαγωνισμού που διεξήγαγε το προηγούμενο διάστημα, σε ισάριθμους φίλους της Χανιώτικης ομάδας.
Οι τρεις ποδοσφαιριστές και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων Λάμπρος Μαλτέζος παρέδωσαν απόψε τις κάρτες διαρκείας σε τέσσερις από τους δέκα τυχερούς, παρουσία της επιθεωρήτριας Δυτικής Κρήτης της εταιρείας Elbisco Μαργαρίτας Παπαδογιωργάκη και του επιθεωρητή καταστημάτων ΙΝΚΑ Γιάννη Χατζάκη, οι οποίοι τόνισαν ότι και οι δύο μεγάλες εταιρείες στηρίζουν έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό.
Ο υπεύθυνος Τύπου της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων Γιώργος Γεωργακάκης ευχαρίστησε την εταιρεία Elbisco για την πρωτοβουλία της καθώς και τον Προμηθευτικό και Καταναλωτικό Συνεταιρισμό ΙΝΚΑ για τη διαχρονική του στήριξη στην ομάδα του Πλατανιά και υπογράμμισε, παράλληλα, ότι είναι εξαιρετικά σημαντική η πολύπλευρη στήριξη που παρέχουν οι φίλοι της ομάδας σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι Θωμάς Ναζλίδης, Κώστας Περιστερίδης και Φαμπιάν Στόλερ -οι οποίοι υπέγραψαν αυτόγραφα σε μικρούς φίλους της ομάδας και φωτογραφήθηκαν μαζί τους- καθώς υπογράμμισαν ότι είναι πολύ σημαντική η στήριξη από τους φιλάθλους, οι οποίοι έχουν βροντερή παρουσία στα εντός έδρας παιχνίδια και σημείωσαν ότι στόχος όλων των ποδοσφαιριστών είναι να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου ο Πλατανιάς να έχει μια καλή πορεία και τη φετινή αγωνιστική περίοδο.\”

Διευκρινιστική ανακοίνωση

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με λαχειοφόρο αγορά που φέρει το όνομα του Α.Ο. Πλατανιά εξέδωσε η \”ερυθρόλευκη\” ΠΑΕ.
Αναλυτικά:
\”Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι ουδεμία σχέση έχει, ούτε έχει ενημερωθεί καθ” οιονδήποτε τρόπο, για τη λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες στα Χανιά και την ευρύτερη περιοχή το -φερόμενο ως- σωματείο, με την επωνυμία «Χανιώτικος Σύλλογος Φίλων Αθηνών & Πειραιώς Α.Ο. Πλατανιάς – Α.Ο. Χανίων».

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει στην παραπάνω διευκρίνιση για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση και προστασία των φίλων της ομάδας και δηλώνει ότι επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook