Μια… περίπου έγκυο γυναίκα από τον Καναδά συνέλαβαν οι αρχές στην Κολομβία την ώρα που επιβιβαζόταν σε πτήση με προορισμό το Τορόντο. Η γυναίκα ήταν «περίπου» έγκυος επειδή είχε μεν τη χαρακτηριστική κοιλιά της εγκυμονούσας, μόνο που η κοιλιά αυτή δεν είχε μέσα της μια νέα ζωή αλλά… κοκαΐνη.


Η γυναίκα τράβηξε την προσοχή μιας γυναίκας αστυνομικού στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Μπογκοτά η οποία τη ρώτησε σε ποιο μήνα είναι και άγγιξε τη φουσκωμένη κοιλιά της. Η γυναίκα αντέδρασε επιθετικά κι αυτό γέννησε υποψίες στους υπαλλήλους του αεροδρομίου οι οποίοι έσπευσαν να την ελέγξουν, ενώ η αστυνομικός παραξενεύτηκε από το πόσο σκληρή και κρύα ήταν η κοιλιά της.

Η Καναδή είπε πως ήταν επτά μηνών έγκυος αλλά η αστυνομία βρήκε στην κοιλιά της δύο σφραγισμένες σακούλες μέσα στην κοιλιά, η οποία ήταν φτιαγμένη από λάτεξ. Η κάθε σακούλα περιείχε 2 κιλά κοκαΐνης.

Όπως αναφέρει το BBC, μόνο φέτος περίπου 150 άνθρωποι συνελήφθησαν με ναρκωτικά στο αεροδρόμιο της Μπογκοτά, εκ των οποίων το ένα τρίτο ήταν ξένοι.

Η Καναδή είχε ταξιδέψει στην Κολομβία στις αρχές Αυγούστου και όταν συνελήφθη ετοιμαζόταν αν επιστρέψει στο Τορόντο.

Σύμφωνα με τις καναδικές αρχές, η γυναίκα αντιμετωπίζει κατηγορίες για εμπόριο και κατοχή ναρκωτικών και μπορεί να καταδικαστεί σε φυλάκιση πέντε έως οκτώ ετών.

Τα ναρκωτικά, αν έφταναν στην «αγορά», θα πωλούνταν έναντι 60.000 δολαρίων.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook