Στην περιοχή της Σητείας απολαμβάνει τις διακοπές της αυτές τις μέρες η Ελληνίδα αθλήτρια της κωπηλασίας Κατερίνα Νικολαΐδου.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια θα βρίσκεται όλη την εβδομάδα στην περιοχή, την οποία επέλεξε για να ξεκουραστεί με το σύντροφό της και απολαμβάνουν τις διακοπές πριν ξαναμπούν σε εντατικούς ρυθμούς προπόνησης στο Lassion Golden Bay στην Αγία Φωτιά Σητείας.

Η τρέχουσα σαιζόν ήταν πολύ καλή για την Κατερίνα κι όπως η ίδια αστειευόμενη σημείωσε, «μπορεί το 13 να θεωρείται γρουσούζικο από κάποιους, όμως για \’μένα ήταν πολύ καλή χρονιά».

H σπουδαία Ελληνίδα αθλήτρια φέτος κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό γυναικών, ακολούθως το δεύτερο επίσης χρυσό στους Μεσογειακούς και το τρίτο και πάλι χρυσό στην κατηγορία νέων γυναικών στο Παγκόσμιο! Το τέταρτο μετάλλιο ήταν αργυρό στο Παγκόσμιο γυναικών!

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Ελπίζω και οι επόμενες χρονιές να συνεχιστούν καλά και να καταφέρω να πάω στην Ολυμπιάδα του Ρίο το 2016», πρόσθεσε. Μέχρι τότε στοχεύει και πάλι την επόμενη σαιζόν στα παγκόσμια πρωταθλήματα, αφού -όπως επισημαίνει- από αυτά φαίνεται το επίπεδο του κάθε αθλητή και το πόσο κοντά είναι για να πάρει την πρόκριση για την Ολυμπιάδα. «Για να φτάσουμε στους μακρινούς στόχους, πρέπει πρώτα να είμαστε καλά στους πιο κοντινούς», σημειώνει.

\"\"

anatolh.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook