Μπορεί να ήταν για καιρό μόνη, αλλά όπως λέει και ο λαός «το καλό πράγμα αργεί να γίνει». Έτσι, η Μαρία Ηλιάκη βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο ενός επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη.
 
Μπορεί η σχέση της 36χρονης παρουσιάστριας των «Δέστε τους» με τον 27χρονο Θεσσαλονικιό επιχειρηματία, Γιάννη Μυγδαλά να μετράει μόνο δύο εβδομάδες, αλλά το ζευγάρι, που γνωρίστηκε όταν η Μαρία ταξίδεψε στη συμπρωτεύουσα για τη βάφτιση της κόρης φίλων της, είναι από εκείνη τη μέρα αχώριστο.
 
Ο νεαρός επιχειρηματίας είναι συνιδιοκτήτης του κλαμπ Markiz στο Λιμάνι της συμπρωτεύουσας, αλλά και του beach bar Μόλος, μαζί με τον Αντώνη Κανάκη, στην παραλία Χανιώτης στη Χαλκιδική.
 
«Η απόσταση δεν φαίνεται να τους προβληματίζει, αφού μέσα σε διάστημα δεκαπέντε ημερών έχουν μοιραστεί αρκετό χρόνο.

Πριν από το τελευταίο ταξίδι της Μαρίας στη Θεσσαλονίκη, το περασμένο τριήμερο, οπότε και έμεινε στο σπίτι του αγαπημένου της, ο Γιάννης είχε βρεθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου στην Αθήνα για να τη συναντήσει.

Στο πλευρό του είχε κατά καιρούς εντυπωσιακές γυναίκες, όμως με τη Μαρία ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», αποκάλυψε στο ΟΚ! φίλος του επιχειρηματία.

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook