Ο πρόεδρος του ΟΦΗ με δηλώσεις του στο ΝΟVAΣΠΟΡΦΜ αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πορτογάλου επιθετικού αποκαλύπτοντας το οικονομικό μέρος της συμφωνίας ενώ επανέλαβε ότι στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάνθος Πουλινάκης

Τη μεταγραφή του Μακουκούλα: «Υπάρχει συμφωνία. Ο παίκτης περνάει τα εργομετρικά και μετά απομένει υπογραφή συμβολαίου. Είναι καλό για τον ΟΦΗ να έρχονται τέτοιοι παίκτες, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να αναβαθμίσουμε το προϊόν και να έρχονται παίκτες με προσωπικότητα, όπως ο Μακουκούλα, ο Γκαλέτι, ο Ζε Εντουάρντο.

-τους στόχους του στον ΟΦΗ: «Πρώτο μέλημα είναι η οικονομική εξυγίανση. Φέτος όλα τα συμβόλαια είναι 10.000 ευρώ έως 60.000. Είναι θετικό ότι πήραμε παίκτες, χωρίς να ξεφύγουμε από το περσινό μπάτζετ. Πέρυσι είχαμε ένα μπάτζετ κοντά στο 1.100.000 ευρώ και φέτος με τα ίδια χρήματα έχουμε πληρέστερο ρόστερ, που θα φανεί αν είναι ανταγωνιστικό. Πρώτο μας μέλημα είναι η ομάδα να είναι καθαρή οικονομικά σε 3 χρόνια».

-το συμβόλαιο του Μακουκούλα: «Οσο κι αν φαίνεται απίστευτο έχουμε κάνει πολύ καλές συμφωνίες. Στον Μακουκούλα έχει συμβάλει ο αδερφός του Νούνο Γκόμεζ, ο Τιάγκο, αλλά και ο Μάρκο Ζορό. Ο παίκτης έχει με συμβόλαιο 60.000 ευρώ. Είναι μια επιτυχία, αλλά όλα θα φανούν στο γήπεδο».

-την αγωνιστική κατάσταση του ΟΦΗ:
«Το καλό είναι ότι εμείς τις δυο πρώτες αγωνιστικές είχαμε sold out στο γήπεδο. Εχουμε 8000 κόσμο κάθε αγωνιστική. Θέλει υπομονή, επιμονή, δεν βιαζόμαστε. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να έρχονται σιγά σιγά και οι νίκες. Δεν βιαζόμαστε».

-τις φήμες για τον Ιακουνίντα: «Είχαμε πρόταση από ατζέντη, αλλά δεν το προχωρήσαμε».

-το αν υπήρχε θέμα Δερμιτζάκη:
«Δεν υπήρξε ποτέ κανένα θέμα. Είναι ένας σοβαρός προπονητής, από τον οποίο βλέπουμε αυτά που θέλουμε\”.

-τις ακαδημίες: «Εχουμε περίπου 500 παιδιά και έχουμε προσέγγιση για συνεργασίες. Κοιτάζουμε να εξαπλωθούμε σε όλη την Κρήτη, αυτός είναι ο στόχος. Εχουμε κάνει 4-5 συμφωνίες».

gentikoule.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook