Οργή έχει προκαλέσει σε πολλούς χρήστες των social media η αποστροφή του γνωστού δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής Μπάμπη Παπαδημητρίου που έβαλε στο τραπέζι την πρόταση συνεργασίας μιας ευρύτερης συντηρητικής συμμαχίας με μια «σοβαρότερη Χρυσή Αυγή» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Κατά τη συζήτηση για τη δημοσκόπηση από το βαρόμετρο του ΣΚΑΪ και την Public Issue στην τηλεόραση του Φαλήρου χθες το βράδυ, ο δημοσιογράφος αναρωτήθηκε «γιατί όχι μια σοβαρότερη Χρυσή Αυγή να μη την δεχθούμε να υποστηρίξει – όπως συνέβη χθες στη Νορβηγία- μια συντηρητική συμμαχία. Αρα έχουμε μπροστά να ξάσουμε πολύ μαλλί».

Από το πρωί σε facebook και twitter οι αντιδράσεις είναι έντονες ενώ πλήθος επιθετικών χαρακτηρισμών αποδίδονται στον δημοσιογράφο.To left.gr τον αποκαλεί μάλιστα «λαγό» της Χρυσής Αυγής. Ακολουθούν μερικά χαρακτηριστικά (χωρίς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπο του δημοσιογράφου)

\”Σκεφτείτε [ως σενάριο συνεργασίας με νδ] μια πιο σοβαρή χρυσή αυγή\” μπάμπης παπαδημητρίου σκάι τηλεόραση 11/9/2013, η δική μας 9/11

\”Γιατί να μη συνεργαστεί η ΝΔ με μία πιο σοβαρή Χρυσή Αυγή;\” Μαντέψτε ποιος σοβαρός νεοφιλελέ το είπε κ κερδίστε ένα διαρκείας του ΠΑΟ.

Μπάμπης Παπαδημητρίου τώρα: \”Γιατί να μη συνεργαστεί η ΝΔ με μία πιο σοβαρή Χρυσή Αυγή;\”. Φασιστο-μαγειρέματα με media χορηγό.

Ο Μπάμπης με την αναφορά σε \”σοβαρή Χρυσή Αυγή\” ανοίγει το δρόμο για τον κασιδιάρη στην ηγεσία ή μου φαίνεται;

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε πριν από λίγο «Εκλογική σύμπραξη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, όπως λέει ο Πάγκαλος; Κυβερνητική σύμπραξη ΝΔ-ΧΑ, όπως λέει ο Μπ. Παπαδημητρίου; Και τα δύο; Όλα για την εξουσία.»

Βαπτίσεις \”ο Μπάμπης\”. Σε παίρνει ναζιστή εγκληματία και σε κάνει σοβαρή πολιτική δύναμη, έτοιμη να κυβερνήσει. Πληροφορίες: ΣΚΑΪ.

Μάλλον Ακίνδυνος ‏@galaxyarchis Ή αλλιώς, να δηλώνεις δημοσιογράφος στο συγκρότημα Αλαφούζου και στην πραγματικότητα να είσαι κορδελιάστρα του Κασιδιάρη



 iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook