Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης θα επισκεφθεί την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου το Ηράκλειο Κρήτης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Υπουργού:

Στις 11.30 π.μ. ο κ. Χατζηδάκης θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση για την υπογραφή συμβάσεων κατασκευής έργων αστικής ανάπτυξης (χώρος στάθμευσης, ανέγερση συγκροτήματος καταστημάτων-γραφείων, βελτίωση οδικού τμήματος και αποκατάσταση κτιρίου) που χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα Jessica στην Περιφέρεια Κρήτης με φορέα υλοποίησης την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα.

Ακολούθως στις 12.45 ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας θα επισκεφθεί τα γραφεία της εταιρίας «Αναπτυξιακή Κρήτης» όπου γίνεται η αξιολόγηση των προτάσεων για ένταξη στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού – Εμπορίου & Υπηρεσιών» του ΕΣΠΑ.

Στις 15.00 ο κ. Χατζηδάκης και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης θα επισκεφθούν το έργο οδοποιίας Γάζι – Κρουσώνας, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.

Στις 17.00 ο Υπουργός θα επισκεφθεί την καινοτόμο επιχείρηση “Phaistos Networks A.E.” στο Τεχνολογικό Πάρκο Ηρακλείου.

Στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη στα γραφεία της Περιφέρειας και στις 19.00 ο κ. Χατζηδάκης θα συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Γιώργο Δεικτάκη και εκπροσώπους του Εμπορικού συλλόγου Ηρακλείου, του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ).