Εκτός από την Ελλάδα, που βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης εν όψει των γερμανικών εκλογών, φαίνεται ότι η ατζέντα μιας, κατά τα άλλα, «άνοστης» προεκλογικής… σούπας, περιλαμβάνει και το… σεξ!

Δίνοντας άκρως… ερωτικό περιεχόμενο στις γερμανικές εκλογές, το σατιρικό κόμμα \”Die Partei\”, με αρχηγό τον πρώην διευθυντή σύνταξης του περιοδικού \”Titanic\”, Mάρτιν Σόνεμπορν, θέλησε να προωθήσει την πολιτική του κόμματος για την οικογένεια. Και, για να μην σοκάρει τους τηλεθεατές, μετέδωσε, με θολή εικόνα, σκηνές από ταινία… σοφτ πορνό!

Το προεκλογικό… ερωτικό σποτ άφησε με ανοιχτό το στόμα όσους παρακολουθούσαν χθες το βράδυ (22:35, ώρα Γερμανίας), το πρόγραμμα του καναλιού καθώς, σε πρώτη φάση, νόμιζαν ότι έγινε κάποιο λάθος στους δέκτες τους και προβάλλονταν ακατάλληλες σκηνές.

Το σατιρικό κόμμα της Γερμανίας, που κατεβαίνει στις εκλογές, ήθελε να δώσει το δικό του τόνο στη μάχη της 22ας Σεπτεμβρίου.

Το επίμαχο σποτ απεικονίζει ένα ζευγάρι να κάνει παθιασμένο σεξ, με το σχόλιο: «Αυτή είναι η οικογενειακή πολιτική του κόμματος \”Die Partei\”».

Σύμφωνα, πάντως, με τη γερμανική εφημερίδα \”Bild\”, δημιουργείται το ερώτημα αν το ZDF έπραξε σωστά που μετέδωσε το «καυτό» σποτ.

Ωστόσο, υπάρχει δήλωση για το θέμα από τον αρχηγό του σατιρικού κόμματος, ο οποίος παίρνει επάνω του όλη την ευθύνη, λέγοντας χαρακτηριστικά: \”Για το περιεχόμενο των προεκλογικών σποτ, υπεύθυνα είναι τα κόμματα που τα προωθούν και όχι τα κανάλια που τα μεταδίδουν\”.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook