Με κάθε επισημότητα πραγματοποίησε την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του ο Πλατανιάς, στο συνεδριακό κέντρο της ΑΝΕΚ Lines, η οποία είναι χορηγός αγωνιστικής εμφάνισης. 
Κατά την ομιλία του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Χανιώτικης ΠΑΕ Στέλιος Βαρουξάκης ζήτησε μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο λέγοντας \”θέλουμε φιλάθλους στην κερκίδα και όχι προπονητές της κερκίδας\”. Ακόμα ευχαρίστησε το Δήμο Πλατανιά για την παραχώρηση του Μάλεμε.
Από την πλευρά του ο α\’ αντιπρόεδρος Μανόλης Μαθιουλάκης σημείωσε ότι το γήπεδο θα πρέπει να είναι γεμάτο σε κάθε εντός έδρας ματς του Πλατανιά. Αναφορικά με το Μάλεμε αποκάλυψε ότι σε μία εβδομάδα θα είναι έτοιμο για χρήση το προπονητικό κέντρο των \”ερυθρόλευκων\”.

 Όσον αφορά τις εμφανίσεις εκκρεμούσε μόνο η αποκάλυψη της τρίτης φανέλας, αφού είχαν… διαρρεύσει ήδη οι άλλες δύο. Αυτή λοιπόν παραπέμπει σε… Ίντερ και είναι η φανέλα που χρησιμοποιούσε παλιότερα η ομάδα σε φιλικά παιχνίδια αλλά και σε κάποια επίσημα ως δεύτερη.
Η πρώτη εμφάνιση κέρδισε τις εντυπώσεις και όπως γνωστοποιήθηκε αποτελεί αποκλειστικό σχέδιο της εταιρείας για τον Πλατανιά.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook