Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια και μετά το μεσημέρι στα κεντρικά κυρίως ορεινά ηπειρωτικά περιμένουμε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013. Τα φαινόμενα στη Δυτική Στερεά και τη Βορειοδυτική Πελοπόννησο ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά.
Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 23 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 17 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 22 έως 31 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 22 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου μετά το μεσημέρι στο Βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα θα στραφούν σε δυτικούς-νοτιοδυτικούς μέτριους έως ισχυρούς 5-6 μποφόρ, ενώ μετά το απόγευμα βαθμιαία θα επικρατήσουν δυτικοί μέτριοι έως ισχυροί άνεμοι 5-6 μποφόρ και στα βόρεια τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και στον Κορινθιακό ισχυροί 6 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα δυτικά και βόρεια κυρίως ορεινά περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις στα ανατολικά ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο Σαρωνικό από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με ενίσχυση μετά το απόγευμα τοπικά σε ισχυρούς 6 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως στα γύρω ορεινά περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ισχυρούς 6 μποφόρ.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook