Ο προεκλογικός άνεμος και οι υποχρεώσεις του στην ΚΕΔΕ φαίνεται πως έχουν αποσυντονίσει εντελώς τον δήμαρχο Ηρακλείου, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα ο μηχανισμός της δημοτικής αρχής με τις κρίσιμες Υπηρεσίες να θυμίζουν χαλασμένο ρολόι!

Πως αλλιώς μπορούμε να ερμηνεύουμε το γεγονός πως ένα θέμα το οποίο το αναδείξαμε από το flashnews με τον πιο εμφατικό τρόπο (Δείτε Εδώ) αφού έχει βγάλει στα \’\’κάγκελα\’\’ εκατοντάδες δημότες πέρασε από την Τεχνική Υπηρεσία στο…ντούκου, με αποτέλεσμα να προκληθεί τροχαίο συμβάν την πρώτη ημέρα που άνοιξαν τα σχολεία.

Ο λόγος για την περιοχή κάτω από το ΤΕΙ Κρήτης, εκεί όπου λειτουργούν εκτός το ΤΕΙ και σχολεία. Η κατάσταση του δρόμου όπως είχαμε αναδείξει με το ρεπορτάζ είναι τραγική. Οδόστρωμα κατεστραμμένο, χωρίς συντήρηση, χόρτα δεξιά και αριστερά του δρόμου έκαναν ακόμα πιο στενό το πέρασμα. Το κακό δεν άργησε να γίνει. Για την ακρίβεια έγινε την πρώτη ημέρα.

\"\"

Όπως είχαμε τονίσει ο ούτως ή άλλως ακατάλληλος δρόμος γίνεται άκρως επικίνδυνος όταν ανοίγουν τα σχολεία γιατί ο φόρτος των οχημάτων πολλαπλασιάζεται. Έτσι την Τετάρτη, σημειώθηκε το πρώτο τροχαίο. Θύμα ο πατέρας που είχε μόλις παραλάβει το παιδί του από το σχολείο.

\"\"

Οι κάτοικοι είναι έτοιμοι να κινηθούν ακόμα και νομικά εναντίον του δήμου Ηρακλείου, την ώρα που παρά τις αλλεπάλληλες οχλήσεις προς την Τεχνική Υπηρεσία και τις υποσχέσεις το καλοκαίρι πως θα μεριμνήσουν για το \’\’συμμάζεμα\’\’ του δρόμου πριν ανοίξουν τα σχολεία, στέλεχος της αρμόδιας υπηρεσίας δεν εμφανιζόταν στο τηλέφωνο.

\"\"

Είναι τουλάχιστον τραγικό εκατοντάδες δημότες να κρέμονται από την…ευγενική ευχέρεια των στελεχών των δημοτικών υπηρεσιών και τις άδεις τους. \’\’Η τεχνική υπηρεσία του δήμου θυμίζει μαγαζί υπό διάλυση\’\’ θα πει στο flashnews κάτοικος της περιοχής, που έχει βιώσει την αδιαφορία.

Μετά το τροχαίο η αρμόδια υπάλληλος εμφανίστηκε στο τηλέφωνο και δεσμεύτηκε πως τη Δευτέρα θα αποκατασταθούν τα προβλήματα. Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

flashnews.gr/ Μαν. Αλεξάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook