Η ΟΕΒΕΝΗ με ανακοίνωσή της συγκαλεί σύσκεψη στα γραφεία της ομοσπονδίας τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Τα μέλη της Ομοσπονδίας καλούνται να δώσουν το παρόν στα γραφεία της Ομοσπονδίας και όχι στα γραφεία του ΟΑΕΕ, καθώς το προσωπικό του Οργανισμού θα απεργεί. Το συμβολικό κάψιμο των ειδοποιητηρίων κατάσχεσης του ΟΑΕΕ θα πραγματοποιηθεί έξω από τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Η ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει:

\”Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) ανακοινώνει ότι λόγω απεργίας του προσωπικού του ΟΑΕΕ τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013 ημέρα κατά την οποία είχαμε εξαγγείλει αποκλεισμό του καταστήματος του οργανισμού στην Πλ. Κορνάρου (Οδός Γιαννιτσών ) συγκαλούμε, αντί του αποκλεισμού, σύσκεψη με την Νομική σύμβουλο της Ομοσπονδίας κ. Συγγελάκη και την συμμετοχή των Δ.Σ. των σωματείων – μελών προκειμένου να καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα κατά του ΟΑΕΕ.

Λόγω του ότι συνεχίζει να χρεώνει (και να επιβάλλει τόκους υπερημερίας) το αναλογούν ποσό της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους συναδέλφους οι οποίοι δεν είναι ασφαλιστικά ενήμεροι και ως εκ τούτου δεν δύνανται να απολαύσουν τις συγκεκριμένες παροχές.

Καλούνται τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και τα μέλη των Δ.Σ. των σωματείων – μελών της να συμμετάσχουν στη σύσκεψη.

Καλούνται επίσης όλοι οι συνάδελφοι επαγγελματίες, βιοτέχνες και έμποροι να δώσουν δυναμικό παρόν στα γραφεία της Ομοσπονδίας μας.

Μετά το τέλος της σύσκεψης θα τοιχοκολλήσουμε ψήφισμα στα γραφεία του ΟΑΕΕ (Εθν. Αντιστάσεως , Πλ. Κορνάρου & 62 Μαρτύρων).

Συνεχίζουμε τη συγκέντρωση των ειδοποιητηρίων κατάσχεσης τα οποία θα κάψουμε έξω από τα γραφεία της αποκεντρωμένης διοίκησης Κρήτης και θα επιδώσουμε ψήφισμα στον Γ. Γραμματέα κ. Δεικτάκη.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ!!!\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook