Σάλο προκάλεσε για άλλη μια φορά η Μαρία Ρεπούση όταν σε νέα εμπρηστική της δημόσια παρέμβαση, αναρωτήθηκε μεγαλόφωνα, «πώς μπαίνουν τα ελληνικά στο νέο i-phone», που κυκλοφόρησε πρόσφατα…

Αυτή τη φορά φαίνεται πως η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, που αρέσκεται στις αμφιλεγόμενες, εθνομηδενιστικές δηλώσεις, ξεπέρασε κάθε όριο, βάζοντας στο στόχαστρό της την ίδια την ελληνική γλώσσα! Τι άλλο μπορεί να κρύβει το αίτημά της να αποσυρθούν τα ελληνικά από τα γνωστά smartphones, που βρίσκονται στα χέρια εκατομμυρίων χρηστών σε όλον τον πλανήτη και διαφημίζουν τη χώρα μας μέσω της γλώσσας της, μέχρι την άκρη του κόσμου!

Συγκεκριμένα, η ερώτησή της «πώς μπαίνουν τα ελληνικά;» (που, παρεμπιπτόντως, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε ιδιαίτερα περιφρονητικό τόνο στη λέξη «ελληνικά»), είναι προφανές ότι κρύβει την πρότασή της για να αποσυρθεί η συγκεκριμένη γλώσσα από τα τηλέφωνα, γιατί προφανώς τη «δυσκολεύει». Άλλωστε, για να ζητάει να μάθει πώς μπαίνουν τα ελληνικά, σημαίνει ότι είχε γυρισμένο το τηλέφωνο στα αγγλικά – που αναμφίβολα τα προτιμάει…

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι ανθελλληνικές δηλώσεις της Μαρίας Ρεπούση ξεσήκωσαν πλήθος αντιδράσεων στο διαδίκτυο, ενώ σε ζωντανή τηλεοπτική αντιπαράθεση μαζί της, ο Άνθιμος Θεσσαλονίκης, την κατηγόρησε ότι σε λίγο θα ζητήσει να φύγει η δαγκωματιά από το μηλαράκι της Apple στο τηλέφωνο, για να μη θυμίζει τον Αδάμ και την Εύα!

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

protagon.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook