Τα πράγματα στον ιστορικό Πατούχα αρχίζουν να μπαίνουν σε κρίσιμη τροχιά. Λίγες ημέρες, έπειτα από τα πανηγύρια για την παραμονή στην Δ’ Εθνική, ήρθε ο προβληματισμός για το αύριο. Σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκε έκτακτο Δ.Σ, παρουσία όλων των μελών, δείγμα που δείχνει ότι άπαντες έχουν καταλάβει πόσο δύσκολο είναι το μέλλον του συλλόγου, αν δεν παρθούν γενναίες αποφάσεις.
Το κλίμα που επικράτησε στην συζήτηση ήταν η αυτοκριτική πάνω στα λάθη, αλλά και το πώς η ομάδα θα σταθεί στην κατηγορία αν αποφασιστεί να κατέβει στο πρωτάθλημα. 
Η απάντηση θα δοθεί στις 15 Μαΐου, στην Γενική Συνέλευση που αναμένεται να πέσουν οι μάσκες και να μπουν όλα τα θέματα στο τραπέζι. Μπορεί ο ιστορικός σύλλογος να κατέβει στον επόμενο μαραθώνιο της Δ’ Εθνικής και αν ναι με πιο τρόπο; Από πού θα εξοικονομηθούν χρήματα; Η πλειοψηφία είναι υπέρ η κατά στο να υπάρχει ομάδα σε Εθνική κατηγορία; Ερωτήματα που πρέπει κάποιος να δώσει μια πειστική απάντηση και να πείσει τους Βιαννίτες πως αξίζει το κόπο, η ομάδα που προσέφερε τα τελευταία χρόνια δεκάδες χαρές, να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στην Δ’ Εθνική κατηγορία. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το Δ.Σ του σωματείου «Πατούχας» θα πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση την Κυριακή 15 Μαΐου, στις 11 το πρωί, στο παλιό Δημαρχείο Βιάννου. 
Θέμα της Συνέλευσης:
Α) Απολογισμός της απερχόμενης αθλητικής περιόδου, 
Β) Προγραμματισμός 
Γ) Τρέχοντα Θέματα
Η συμμετοχή όλων των φίλων – μελών του σωματείου θεωρείται επιβεβλημένη 
Για το Δ.Σ

Ο πρόεδρος 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook