«Σπαρταρώντας» πεσμένος στην άσφαλτο, έπειτα από κυνηγητό και πυροβολισμούς εναντίον του, ο Michele Di Bari έβλεπε σε απόσταση αναπνοής μπροστά στα μάτια του την κάνη του όπλου του Michele Morelli να τον σημαδεύει στο κεφάλι και τον ίδιο με το δάχτυλο στη σκανδάλη. Όταν άκουσε το «κλικ» του όπλου, ήταν σίγουρος πως η ζωή του είχε φτάσει στο τέλος της.

Αλλά, σαν σε ταινία, από αυτές που λέμε «καλά, στη ζωή αυτά δεν γίνονται», ο Morelli ξέμεινε από σφαίρες! Κι έτσι, αφού πάτησε τη σκανδάλη και μάλιστα αρκετές φορές χωρίς το όπλο να εκπυρσοκροτήσει, το μόνο που του έμενε ήταν να αφήσει το ξέπνοο παραλίγο θύμα του και να φύγει.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην ιταλική πόλη Foggia και καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ήταν το τελευταίο σε σειρά περιστατικών φόνων και απόπειρας φόνων αυτό το μήνα στη πόλη, που πιστεύεται πως συνδέονται με τη μαφία.

Παρότι η περιοχή θεωρείται πεδίο δράσης της τοπικής μαφίας, της Sacra Corona Unita, η αστυνομία εκτιμά πως εν προκειμένω πρόκειται για προσωπική βεντέτα.

Ο 24χρονος Morelli εν τέλει συνελήφθη μερικές ημέρες αργότερα και κρατείται με την κατηγορία της απόπειρας φόνου και παράνομης οπλοκατοχής.

Οι δύο άνδρες αρνήθηκαν να μιλήσουν στην αστυνομία κι έτσι τα αίτια του περιστατικού παραμένουν άγνωστα.

Δείτε το βίντεο...
newsbeast.gr