Ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε ότι περιμένει την ομάδα ακόμα καλύτερη και εξέφρασε την πίστη του ότι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης θα γίνει μια νέα αρχή.

Αναλυτικά οι αναφορές του Παύλου Δερμιτζάκη:

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης:

H διακοπή μας βοήθησε μέσα από τα δύο φιλικά να μην χάσουμε τον ρυθμό μας και να δώσουμε 90λεπτα σε όλους τους παίκτες. Μας βοήθησε να βελτιώσουμε την ομάδα σε τακτικα θέματα και στην αποκατάσταση των τραυματιών. Είχαμε τον Κουτσιανικούλη που αγωνίστηκε 30 λεπτά με τον ΠΟΑ και είναι σε καλή κατάσταση. Ο Θανάσης δείχνει να είναι καλά και συμμετέχει στις προπονήσεις όπως και ο Ζόρο και ο Κυζιρίδης. Είναι όλοι έτοιμοι. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει αλλάξει επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Μια ομάδα με πολύ καλό προπονητή και με πληρότητα σε όλους τους τομείς. Είναι ομάδα που δεν θα κλειστεί παίζοντας μαζική άμυνα, προσπαθεί να έχει κατοχή, παίζει επιθετικά και έχει ικανούς παίκτες στο 1 εναντίον 1 και φαίνεται και από τα γκολ που έχει πετύχει μέχρι στιγμής. Ειναι μια ομάδα που ρισκάρει και είναι μια ομάδα που ανοίγεται και μπορείς να εκμεταλλευτείς του χώρους που θα σου δώσει.Εκτός από τα βασικά χρειάζεται υπομονή και επιμονή, ισορροπία σε όλες τις φάσεις και ο αντίπαλος δεν πρέπει ποτέ να μας βρει εκτεθημένους. Θέλει εκμετάλλευση του χώρου που θα βρούμε ώστε να δημιουργήσουμε φάσεις και φυσικά να είμαστε συγκεντρωμένοι στος φάσεις που θα κάνοπυμε και θα κάνουμε να βάλουμε γκολ. Όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι εκτός του Μακουκούλα και του Μπανούση.

Για το μήνυμα που θέλει να δώσει στον κόσμο…

Θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας που μέχρι τώρα είναι εκπληκτικός. Ξέρουμε πως δεν τον έχουμε ευχαριστήσει αλλά θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να τον ευχαριστήσουμε και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.Η πίεση είναι δεδομένη και όλοι πρέπει να ζούμε με αυτή. Παιχνίδι με παιχνίδι περιμένουμε να είμαστε καλύτεροι και πολύ περισσότερο τώρα που η φαρέτρα είναι πλήρης.

Για το κατά πόσο είναι έτοιμος ο Παπάζογλου…

Σίγουρα ο Θανάσης δεν είναι 100% έτοιμος αλλα δείχνει είτε αν θα ξεκινήσει είτε κατα την διάρκεια μπορεί να παίξει και να βοηθήσει όσο παίξει. Δεν είναι μόνο ο Θανάσης αλλά και άλλα παιδιά. Είναι όλη η τακτική και προσπαθούμε να γίνουμε πιο ξακάθαροι. Έχει να κάνει και με την ικανότητα αλλά και με τον παράγοντα τύχη που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και στην ομάδας. Είχα πει πως δεν κάναμε κάποια κίνηση μεταγραφικά γιατί δεν μπορούσαμε να αξιολογήσουμε το πρόβλημα του Παπάζογλου. Αντιμετωπίζεται καλά και από τον ίδιο αλλά και από το ιατρικό επιτελείο. Είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να ξαναπροκύψει. Εύχομαι να μην υπάρχει σε κανέναν αυτό το πρόβλημα. Πήραμε την απόφαση να πάρουμε ένα παίκτη με καλό βιογραφικό. Ξέρουμε πως περιέχει και ένα ρίσκο αυτή την μεταγραφή. Είναι αδύνατο ο παίκτης να είναι 100% έτοιμος. Βλέποντας το πρόβλημα προσπαθούμε να κάνουμε τα αδυνατα δυνατά για να πετυχουμε τον στόχο και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Πέρασε χθες από εργομετρικά ο Μακουκούλα που έδειξαν πως είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’οτι εγώ υπολόγιζα. Σε δυο ομάδες θα είναι πανέτοιμος και θα υπολογίζεται και από το επόμενο παιχνίδι. Είναι ένα εύλογο διάστημα.

Για το αν χωράνε Μακουκούλα και Παπάζογλου στην ενδεκάδα…

Και οι δύο ποδοσφαιριστές χωράνε στην ενδεκάδα αλλά θα το δούμε σε βάθος χρόνο και γενικά δεν θα αλλάξουμε το πλάνο και την φιλοσοφία που έχουμε δουλέψει απο το καλοκαίρι.

athleticradio.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook