Με το ποσό των 1.000 ευρώ επικηρύσσει το Φιλοζωικό Σωματείο Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας το δράστη που θανάτωσε ζώα στην περιοχή του Συκουρίου Λάρισας.

Επικήρυξη για το δράστη που θανάτωσε ζώα στο Συκούριο Το Σωματείο μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση την οποία κοινοποιεί και στην αστυνομία, καλώντας όσους πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε για το περιστατικό να έρθουν σε επαφή με τους Εθελοντές.

Στην ανακοίνωση τα μέλη του Σωματείου υποστηρίζουν: Επικηρρύσεται με 1.000 ευρώ το ανθρωπόμορφο τέρας που την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2013 σκόρπισε τον θάνατο με φόλες στην περιοχή του Συκουρίου Λάρισας με αποτέλεσμα να «φύγουν» από την ζωή βασανιστικά και με αφόρητους πόνους δεκαέξι ζώα, σκυλιά και γάτες, εκ των οποίων τα δεκατέσσερα ήταν δεσποζόμενα.

Τις φόλες μάλιστα ο δολοφόνος δεν δίστασε να ρίξει κυρίως στην πλατεία του Συκουρίου αδιαφορώντας ακόμα και για τα μικρά παιδιά που παίζουν αμέριμνα καθημερινά εκεί.

Το παρόν κοινοποιείται και στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας καθ ύλην αρμόδια για την εξέταση κάθε είδους πληροφορίας – καταγγελίας, απ όπου και αν προέρχεται, συμπεριλαμβανομένου και του διαδικτύου, αναφορικά με περιστατικά θανάτωσης ζώων όπως αυτή θεσπίζεται δυνάμει των διατάξεων του Ποινικού Κώδικα και της 30ης Μαρτίου 2012 διαταγής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

kosmoslarisa.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook