Μία γκλάμορους σουίτα στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Νέα Υόρκη κοστολογείται περίπου στις 40.000 δολάρια τη βραδιά! Αυτό και μόνο αρκεί για να το κατατάξει στο νούμερο ένα της λίστας με τα πιο ακριβά ξενοδοχεία της αμερικάνικης πολιτείας.

Χτισμένο στη 57η οδό, κοντά στη λεωφόρο Μάντισον, η σουίτα του, που διαθέτει μέχρι και πιάνο με ουρά, προσφέρει πανοραμική θέα σε όλη την πόλη και 24ωρες υπηρεσίες μπάτλερ. Την απαρτίζουν εννέα δωμάτια, ενώ στον πελάτη της δίνεται η δυνατότητα χρήσης Ρολς Ρόις μετά σωφέρ.

Ο σχεδιασμός της, αλλά και η κατασκευή της κόστισαν 50 εκατ. δολάρια. Οι αρχιτέκτονες I.M. Pei και Peter Marino δούλεψαν επτά χρόνια για την ανακαίνισή της.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"  \"\" 
Για την ιστορία, το δεύτερο ακριβότερο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης είναι το St. Regis, του οποίου η προεδρική σουίτα κοστίζει 35.000 δολάρια τη βραδιά. Όσο για την προεδρική σουίτα στο Plaza, τρίτο στη λίστα, αυτή ανέρχεται στις 30.000 δολάρια. Ακολουθούν η προεδρική σουίτα στο Peninsula – 24.000 δολάρια τη βραδιά -και η σουίτα Tata στο Pierre, 20.000 δολάρια τη βραδιά.

zougla.gr/Μαριάννα Μαρμαρά

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook