Κάθε χρόνο στις 17 Σεπτεμβρίου ημέρα εορτασμού των Αγίων Σοφίας, Πίστεως, Αγάπης και Ελπίδας, προστάτιδων των Τριτέκνων, ο Σύλλογός μας εορτάζει και θα βραβεύσει σε ειδική εκδήλωση όλα τα παιδιά των τρίτεκνων οικογενειών που πέτυχαν φέτος την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στις 8:30 μμ., στο κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης» (ΟΑΣΗ), με συναυλία από το λαϊκό μουσικό συγκρότημα του ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΑΠΟΤΗ, ενώ θα συμμετέχουν ακόμη η σχολή γυμναστικής και χορού ΧΟΡΟΚΙΝΗΣΗ, το συγκρότημα κρητικής μουσικής του ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΡΜΟΥΛΗ και η Κρητική Ακαδημία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας και φάρμακα, τα οποία θα διατεθούν από το δίκτυο κοινωνικής φροντίδας του Δήμου Ηρακλείου σε άπορους συμπολίτες μας.

Ακόμη τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 μμ θα πραγματοποιηθεί πανηγυρικός εσπερινός και αρτοπλασία, στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας, Πίστεως, Αγάπης και Ελπίδας, που βρίσκεται στο 6ο χλμ της Εθνικής Οδού Ηρακλείου-Μοιρών, απέναντι από την ταβέρνα «Γωνιανός».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook