Ένα πρωτότυπο τρόπο επέλεξαν οι παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κω, Δόξα Καρδάμαινας, για να διαμαρτυρηθούν στον δήμαρχο Κώστα Καΐσερλη, για τη μη τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο που προπονείται και παίζει η ομάδα.

Οι παίκτες της ομάδας φωτογραφήθηκαν γυμνοί για να αποδείξουν στον Δήμαρχο ότι «ο αθλητισμός στην Καρδάμαινα έχει μείνει γυμνός».

Η Δόξα αναγκάζεται να προπονείται στο χώμα ενώ οι παίκτες στο ξεκίνημα της προετοιμασίας αναγκάστηκαν να τρέχουν ουσιαστικά μέσα στα αγκάθια, μέχρι τα συνεργεία του Δήμου να καθαρίσουν το γήπεδο.

Ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Καραναστάσης με επιστολή του στον Δήμαρχο αφού πρώτα υπενθυμίζει στον κ. Καΐσερλη ότι από το Νοέμβριο του 2012, είχε πάρει την υπόσχεση για επανεξέταση της μελέτης ώστε το έργο να γίνει πραγματικότητα μέχρι την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, τονίζει ότι μέχρι σήμερα το έργο παραμένει στα χαρτιά και η υπόσχεση έμεινε υπόσχεση.

«15 ολόκληρα χρόνια προσπαθούμε να πείσουμε τους άρχοντες του τόπου ότι τα παιδιά μας δεν είναι παιδιά ενός κατωτέρου θεού επειδή τυχαίνει να υστερούμε σαν χωριό σε εκλογικό σώμα. Χρόνια τώρα παραμονές εκλογών το έργο ξεκινάει και αμέσως μετά τις εκλογές παγώνει. Κε Δήμαρχε η ΔΟΞΑ δεν κάνει πολιτικά παιχνίδια και δεν είναι δεκανίκι κανενός. Η ΔΟΞΑ έχει σαν μοναδικό μέλημα την καθοδήγηση των παιδιών της στα μονοπάτια της άθλησης , της αρετής , του σεβασμού και της ομαδικότητας. Η ΔΟΞΑ, σε χαλεπούς και επικίνδυνους καιρούς, είναι υγιής διέξοδος για 70 και πλέον ποδοσφαιριστές», τονίζεται χαρακτηριστικά στην επιστολή του ο πρόεδρος και προαναγγέλλει «θερμό χειμώνα» μέχρις ότου το όνειρο γίνει πραγματικότητα.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook