Πολύ δύσκολες ώρες περνά μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές της χώρας μας, η Πόλυ Πάνου, αφού νοσηλεύεται με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου.
Αυτές τις εξαιρετικά κρίσιμες για την ίδια της τη ζωή στιγμές έχει κοντά της το πιο αγαπημένο της πρόσωπο, τον υιοθετημένο της γιο Βαγγέλη.
Όπως αναφέρει η Espresso, ο Βαγγέλης Πάνου είναι το παιδί της ανιψιάς της, που έγινε δικό της παιδί, καθώς η Πόλυ Πάνου υιοθέτησε τον γιο της σε ηλικία έξι μηνών και φυσικά είναι η μεγαλύτερη αδυναμία της. 
Μάλιστα, ακόμα και σήμερα που βρίσκεται στο κρεβάτι της εντατικής έχει την έννοια του, καθώς τον ρωτάει μόλις τον δει αν έχει φάει. Όπως δήλωσε ο ίδιος ο γιος της, ήταν 12 ετών όταν έμαθε από την ίδια τη Πόλυ Πάνου πως δεν ήταν βιολογικό της παιδί αλλά υιοθετημένος.
«Η κατάστασή της είναι πολύ κρίσιμη. Μπήκε για πρώτη φορά στο νοσοκομείο στις 23 Μαρτίου, βγήκε λίγες μέρες το Πάσχα και από τότε βρίσκεται στο νοσοκομείο, μπαινοβγαίνοντας στην Εντατική, καθώς τα αναπνευστικά προβλήματα που την ταλαιπωρούν, μέρα με τη μέρα επιδεινώνονται» είπε ο Βαγγέλης μην κρύβοντας την έντονη ανησυχία του για την μητέρα του που τόσο πολύ αγαπά.
newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook