Τεράστια νίκη με ανατροπή για τον ΠΟΑ που επικράτησε του Εθνικού Αστέρα με 2-3 και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου της Γ΄Εθνικής.

Ο ΠΟΑ αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 26΄ μετά την αποβολή του Συνάνη και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, στο 26\’ με πέναλτι του Δογάνη και στο 67\’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πλάκα.

Ωστόσο τα γκολ των Νύχταρη στο 71\’ και Γιακουμάκη στο 83\’ πήγαν το ματς στην παράταση με τον Νύχταρη να σημειώνει και δεύτερο γκολ και τον ΠΟΑ να παίρνει την πρόκριση.

Οι φάσεις του αγώνα:

Καθυστέρηση στην έναρξη της αναμέτρησης καθώς δεν έχει φτάσει ακόμα στο γήπεδο ο γιατρός.

18΄ Καλή στιγμή για τους γηπεδούχους. Ο Μοντεσάντος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Συνάνη, ο τερματοφύλακας του ΠΟΑ σε ετοιμότητα απομάκρυνε τον κίνδυνο διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

22΄ Κίτρινη κάρτα στον Πλάκα

26΄ Γκολ για τον Εθνικό Αστέρα. Ο Δογάνης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ανοίγει το σκορ. Με 10 παίκτες συνεχίζει ο ΠΟΑ καθώς αποβλήθηκε ο Συνάνης. Ο Ματαλιωτάκης πέρασε στην θέση του Μπουτσάκη

62′ Ατομική ενέργεια του Π. Γιακουμάκη που σούταρε απο το ύψος του πέναλτι αναγκάζοντας τον Γαλανάκη σε δύσκολη απόκρουση.

67΄Γκολ για τον Εθνικό Αστέρα. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πλάκα και 2-0.

71΄ Γκολ για τον ΠΟΑ. Ο Νύχταρης σκοράρει και βάζει στο “κόλπο” ξανά τον ΠΟΑ.

83΄ Γκολ για τον ΠΟΑ. Ο Π. Γιακουμάκης μετά από σέντρα του Βρετού φέρνει το παιχνίδι στα ίσια

88′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΟΑ με τον Π. Γιακουμάκη να σημαδεύει το δοκάρι.

Τέλος κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού. Πάμε σε παράταση

92΄Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΟΑ με τον Πέτρο Γιακουμάκη να περνάει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και από πλάγια θέση να πλασάρει άουτ.

107\’ Γκολ για τον ΠΟΑ! Ο Νύχταρης κάνει το 2-3 για τον ΠΟΑ

109΄ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΟΑ. Σουτ του Βρετού, η μπάλα στο δεξί δοκάρι

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εθνικός Αστέρας: Γαλανάκης, Αδαμάκης, Ματζουράνης, Παπαδόπουλος, Πλάκας, Δογάνης, Ασημάκης, Μάλκα, Μπακιρτσόγλου,Μοντεσάντος, Μπούρας

ΠΟΑ:
Συνάνης, Χαλκιαδάκης, Καρυωτάκης, Πετράκης, Αραβιάκης, Γιακουμάκης Μ, Πλουσής, Συσκάκης, Γιακουμάκης Π, Μπουτσάκης, Φραγκιαδάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook