Ιστορικής σημασίας νίκη πέτυχε η ομάδα Κ20 του Πλατανιά, που στο ξεκίνημα του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Super League δείχνει αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι.
Το συγκρότημα του Νίκου Μαναρώλη ενισχυμένο με τους Σούκια, Κοκκαλά, Μπεριάν, Ντεντάκη και Τσοντάκη από την πρώτη ομάδα επιβλήθηκε του μέχρι το Σάββατο (14/09) αήττητου και πρωτοπόρου Παναθηναϊκού με το εντυπωσιακό 4-1.
Οι \”πράσινοι\” κατέβηκαν στα Χανιά με απουσίες, αλλά σίγουρα η επιτυχία των γηπεδούχων είναι σημαντική. 
Μόλις στο 2\’ ο Σούκιας άνοιξε το σκορ, για να κάνει στο 20\’ το 2-0 ο Τσοντάκης. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας ο Μπεριάν πανηγύρισε το παρθενικό του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα, για να διευρύνει το προβάδισμα του Πλατανιά ένα λεπτό αργότερα ο Τσίτας.

Στο 56\’ αποβλήθηκε ο Μπουρμπάκης με δεύτερη κίτρινη.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 85\’ με τον Γιαννιτσάνη.
Πλατανιάς (Νίκος Μαναρώλης): Κοκκαλάς, Κοκονάκης, Ντεντάκης, Γαλανίδης, Χαλκιαδάκης, Κολομπάκης, Μπουρμπάκης, Σούκιας (52\’ Κελάκης), Τσοντάκης (79\’ Μπένος), Μπεριάν (70\’ Χαραλαμπάκης), Τσίτας
Παναθηναϊκός (Βαγγέλης Σάμιος): Γκέκας, Αθανασόπουλος (46\’ Π. Αγγελόπουλος), Μυρθιανός, Τριανταφυλλόπουλος, Τζανουλίνος, Αναστασόπουλος, Μουζακίτης, Β. Αγγελόπουλος Β., Γιαννιτσάνης, Νιούμαν (67\’ Χαλκιαδάκης-Φαζός), Ζαφειράκης (56\’ Γεροκωνσταντής).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook