Για διατάραξη κοινής ησυχίας κατήγγειλαν οι γείτονες τον μέχρι χθες επικεφαλής της αντιπροσωπίας του ΔΝΤ στην Ελλάδα, Μπομπ Τράα καθώς πήρε την απόφαση το βράδυ της προπερασμένης Παρασκευής να διασκεδάσει σαν ...Έλληνας.

Οργάνωσε μια ξέφρενη βραδιά στο σπίτι του στη Φιλοθέη για να αποχαιρετίσει φίλους και συνεργάτες και ενοικίασε για τον σκοπό αυτό σύγχρονα μηχανήματα ήχου που σήκωσαν στο πόδι τη γειτονιά.

Το πάρτι ξεκίνησε γύρω στις δέκα ενώ εκπρόσωποι τραπεζών αλλά και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, που πέρασε για μία ώρα, ήταν μεταξύ των καλεσμένων.

Το αλκοόλ, όπως ήταν αναμενόμενο, έρρεε άφθονο, ενώ τα ακούσματα ήταν ξένα αλλά και ελληνικά λαϊκά. Και μπορεί ο Μπομπ Τράα αλλά και οι καλεσμένοι του να το διασκέδαζαν, ωστόσο δεν είχαν την ίδια άποψη και οι γείτονες.

Συγκεκριμένα, ένας γείτονας ενημέρωσε τον αξιωματικό υπηρεσίας του Α.Τ. Φιλοθέης για τα όσα διαδραματίζονταν εντός της οικίας του Ολλανδού, αναφέρει το Πρώτο Θέμα. Παρά τις διαβεβαιώσεις του αστυνομικού ότι θα επιληφθεί του θέματος, ο ίδιος γείτονας διαμαρτυρήθηκε εκ νέου στις 2.30 τα ξημερώματα όμως πάλι δεν υπήρξε παρέμβαση.

Ενδιάμεσα, άλλοι γείτονες πλησίασαν τον ειδικό φρουρό που είναι υπεύθυνος για τη φύλαξη της οικίας, όμως ούτε και αυτός μπόρεσε να παρέμβει. Τους συμβούλεψε ωστόσο να απευθυνθούν στην Άμεση Δράση για να ειδοποιηθεί το πλησιέστερο αστυνομικό όχημα το οποίο τελικά έκανε την εμφάνισή του στις 3.30 το πρωί όταν το πάρτι βρισκόταν στα τελειώματα...

iefimerida.gr