Ενας χρονος από την ‘’Γνωριμια’’ της Νετυς τε Κουλβε από την Ολλανδια με το καταφυγιο Ηρακλειου του Δημου Ηρακλειου Κρητης.

Η γνωριμια εγινε μεσω της ‘’ΖΩΦΟΡΟΣ’’ και της Μ.Χουστουλακη ,τοτε. Η Νετυ θελησε να υιοθετησει ένα σκυλακι για να σωθει από τους δρομους της πολης και να παει ‘’βασιλιας’’ στο σπιτι της.

Ετσι εγινε.Ομως τοτε ηταν που γνωρισε τον Κωστη Βιολακη και τον Φωτη Φωτακη, τα καταπληκτικα παιδια του καταφυγιου.

Όπως μας αφηγείται σχετική ανακοίνωση:

Ενθουσιαστηκε με την οργανωση μεσα στο καταφυγιο,με την αγαπη τους προς τα ζωα.Με την καθαριοτητα ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ για να είναι όλα τοσο Σωστα,σε ένα πεδιο που συνηθως (σε ολη την Ελλαδα) υπαρχει ΑΠΑΞΙΩΣΗ,ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΕΛΕΙΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ απο τους παντες.:Εργαζομενους και Πολιτικους προισταμενους.

Στο καταφυγιο όμως Ηρακλειου εξαιτιας αυτης της ομαδας Κωστη,Φωτη,κ.Μανωλη,Μαριας,Κλειως κλπ…τα ζωα είναι τοσο προσεγμενα που απλα λυπασαι όταν βγαινουν στο δρομο, ως ο νομος οριζει ,για να επανενταχθουν σε ένα αφιλοξενο περιβαλλον,διοτι όπως ολοι γνωριζουμε στον τομεα αυτόν, ακομη ο πολιτης είναι τελειως αδαης και ανενημερωτος από πολιτεια και φορεις.

Η Νετυ συνεργαζομενη με επιχειρησεις στο εξωτερικο,μεταφορεις που γνωρισε από το σωματειο Μεγαρων & Ζωφορο,Δημο Ηρακλειου,και προπαντων με τα παιδια του καταφυγιου ΦΩΤΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ,ανελλειπως από τοτε αποστελει :φαρμακα,τροφες,ρουχισμο,αναλωσιμα(σπιτακια,μπωλακια,φαρμακα καθαριοτητος χωρου,παιχνιδια,κουβερτες,κλπ),σε κοντεινερς από την χωρα της την Ολλανδια,καλυπτοντας ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ της προμηθειας αναγκαιων πραγματων μεσα στο χωρο
.
Στις 11.9.13 καλωντας ολους τους εμπλεκομενους που συνεβαλαν στην επιτυχη αυτην εξελιξη , κερασε σαμπανια και γλυκα για να εορταστει η 12μηνη αυτή ‘’σχεση’’

Ετσι παροντες ηταν ο Κωστης,ο Φωτης,ο κ.Μανωλης,η κυρια και ο κυριος Μιχακος της Ελληνικης μεταφορικης εταιρειας,η Ευα Μιχακου (σημαντικος συνδεσμος για να φτανουν τα πραγματα για τις αμεσες αναγκες των ζωων στο καταφυγιο) και η Μαρια Χουστουλακη της ΖΩΦΟΡΟΣ (www.zophoros.ning.com), που ηταν η αφορμη της γνωριμιας και συνεργασιας του ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΤΤΥ TE KULVE,για να υπαρξει αυτό το αποτελεσμα που σιγουρα ανακουφιζει κατά πολύ τον προυπολογισμο του Δημου αλλα και τα παιδια που λειτουργουν για αυτό το σημερινο σωστο αποτελεσμα του ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Μην ξεχναμε ότι τα ζωα μεσα στο καταφυγιο είναι ΕΛΕΓΜΕΝΑ,ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ,ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ χαρακτηρες από τη σχεση και την επαφη με τους Κωστη , Φωτη,κ.Μανωλη & Μαρια.
ΥΙΟΘΕΤΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΖΩΑΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΑΞΙΖΕΙ αυτή η προσφορα ζωης..

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook