Με την… ατυχία της ομάδας του τα \”είχε\” ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα και τυχερό τον Παναθηναϊκό που έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από τα Χανιά.
Η τοποθέτηση του Εβρίτη τεχνικού της Χανιώτικης ομάδας:

«Το αποτέλεσμα είναι πολύ άδικο για μας. Το ελέγχαμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Προηγηθήκαμε στο τέλος του α\’ ημιχρόνου, στο δεύτερο κοντρολάραμε καλά το παιχνίδι και δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες που έπρεπε. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ για να τελειώσει το παιχνίδι και δεχτήκαμε σε μια ακίνδυνη φάση την ισοφάριση. Είναι κρίμα κι άδικο για την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές. Θέλαμε πολύ τους 3 βαθμούς για να πάρουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, αλλά… συνεχίζουμε. Δεν θυμάμαι να κινδυνέψαμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το κοντρολάραμε καλά αλλά δυστυχώς για μας, όπως και με τη Βέροια που είχαμε τη δυνατότητα σε δύο φάσεις να κάνουμε το 3-1 και να τελειώσει το παιχνίδι, έτσι και σήμερα είχαμε τις ευκαιρίες αλλά και τις προϋποθέσεις να γίνει το 2-0. Κι όταν δε βάζεις, δέχεσαι… Σε μας συμβαίνει αυτό. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι άλλο. Πρέπει να συνεχίσουμε γιατί το πρωτάθλημα είναι μεγάλο».

Για το αν επηρέασε τα πλάνα του η αναγκαστική αλλαγή του Ναζλίδη: «Ο Θωμάς έχει ένα χτύπημα στα πλευρά. Δε μπορούσε να συνεχίσει παρότι του έγινε ένεση. Αισθανόταν πολλούς πόνους, οπότε προχωρήσαμε στην αλλαγή. Δεν θέλω να πω τώρα πόσο επηρέασε ή όχι. Σίγουρα αλλάξαμε κάποια πράγματα αλλά και ο Μοράλ που μπήκε μέσα βοήθησε αρκετά. Σας είπα ότι στο β’ ημίχρονο αφήσαμε τον Παναθηναϊκό να έχει την κατοχή. Ήταν φυσιολογικό και περιμέναμε να μας δοθούν οι ευκαιρίες, όπως και μας δόθηκαν για να κάνουμε το δεύτερο γκολ. Δυστυχώς δεν το βάλαμε. Εκεί νομίζω κρίθηκε το παιχνίδι. Νομίζω ότι ήταν τυχερός σήμερα ο Παναθηναϊκός που έφυγε από εδώ με το βαθμό».
Για το αν είναι ικανοποιημένος με τη συγκομιδή των 4 βαθμών και των τριών ισοπαλιών στα Χανιά: «Σύμφωνα με την απόδοση και τα παιχνίδια που παίξαμε, αν εξαιρέσεις το παιχνίδι με τον ΟΦΗ που είπα ότι πήραμε εκεί το βαθμό, με Βέροια, Αστέρα και σήμερα με τον Παναθηναϊκό, εμείς ήμασταν η ομάδα που έπρεπε να πάρει τους βαθμούς. Όχι, δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τους 4 βαθμούς που έχουμε γιατί και τα τρία παιχνίδια που παίξαμε στην έδρα μας έπρεπε να τα κερδίσουμε. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τους 4 βαθμούς. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι άλλο. Πρέπει να κοιτάξουμε να βελτιώσουμε 1-2 λεπτομέρειες ακόμα. Κυρίως όμως πρέπει να βοηθήσουμε στην αυτοπεποίθηση, στην εμπιστοσύνη και στην πίστη που πρέπει να έχουν τα παιδιά. Έχουμε καλούς παίκτες. Μπορούμε να κάνουμε μια καλή ομάδα και φαίνεται αυτό. Έρχονται και τα παιδιά από τα προβλήματα που είχαν και όταν θα γεμίσουμε και βρουν τη φυσική τους κατάσταση, νομίζω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα. Δεν είμαι όμως ευχαριστημένος από τους 4 βαθμούς. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχουμε τουλάχιστον 4 βαθμούς ακόμα».
Για το αν ο ίδιος χάνει την πίστη του για τη συνέχεια: «Όχι. Ούτε εγώ αλλά ούτε και οι παίκτες είναι άπειροι. Έχουμε εμπιστοσύνη στη δουλειά που κάνουμε και στους ποδοσφαιριστές που έχουμε, οπότε θεωρώ ότι θα πάμε εκεί που πρέπει. Καμία ομάδα δεν πετυχαίνει μεγάλα πράγματα ούτε καμία πέφτει μετά από 4 παιχνίδια ή μετά από ένα γύρο. Έχουμε πολλά παραδείγματα μπροστά μας. Αυτό που έχει σημασία είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να βελτιωνόμαστε και να λιγοστέψουμε τα λάθη που κάνουμε στο παιχνίδι».

Η εξήγησή του για το ότι ο Πλατανιάς δεν \”κρατάει\” το προβάδισμα στα παιχνίδια: «Αυτό που με πείραξε κατά κάποιο τρόπο είναι γιατί οι ποδοσφαιριστές μου δεν παίρνουν αυτό που τους αξίζει. Και αυτό όσο να ‘ναι επηρεάζει. Σε αυτό όμως εμείς -και εγώ και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ αλλά και οι άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα, αυτή είναι η δουλειά μας- προσπαθούμε να τους κάνουμε να πιστέψουν περισσότερο στον εαυτό τους γιατί όπως είπα είναι ποδοσφαιριστές που έχουν δυνατότητες και θα βελτιώνονται συνέχεια».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook