Αναμένεται να ακουστεί πολύ το όνομά της μέσα στις επόμενες εβδομάδες, καθώς είναι η πιο «καυτή» παρουσία του Strictly Come Dancing, του αντίστοιχου Dancing with the stars, που ξεκίνησε να προβάλλεται στη Βρετανία το Σάββατο.

Αλλά φαίνεται ότι η Abbey Clancy, που είναι μόλις ένα από τα 15 ονόματα που παίρνουν μέρος και διαγωνίζονται στις χορευτικές τους ικανότητες έχει γίνει μάλλον πονοκέφαλος για τους ιθύνοντες του BBC, του καναλιού δηλαδή που προβάλλει το show.

Κάποιος θα σκεφτόταν ότι μια τόσο όμορφη και σέξι παρουσία, θα χάριζε μόνο χαμόγελα στους υπεύθυνους παραγωγής, μιας και θα ανέβαζε… τα νούμερα! Αλλά για το BBC, που προβάλλει το εν λόγω show, ως μια εκπομπή για όλη την οικογένεια και παίζει σε ώρα που βλέπουν και μικρά παιδιά δεν ισχύει το ίδιο – η Abbey έχει γίνει πονοκέφαλος για το κανάλι!

Όχι μόνο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να φοράει μόνο ένα μαύρο στριγνκ εσώρουχο και τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της λίγες ώρες πριν βγει μπροστά στις κάμερες και κάνει τις φιγούρες της, αλλά αν την αναζητήσει κανείς στα περιοδικά ή ακόμα και στο Google έχει να δει πολλά… για εκείνη!

\"\"

Εκτός από τα βίντεο που κυκλοφορούν και δείχνουν την 27χρονη παρουσιάστρια και μοντέλο να αφαιρεί ένα – ένα τα ρούχα που «κρύβουν» το καλλίγραμμο κορμί της και να μένει μόνο με τα εσώρουχά της – ή ακόμα και χωρίς αυτά, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, αλλά και στις συλλογές περιοδικών πολλές φωτογραφίες της σε προκλητικές και «καυτές» πόζες που αναμένεται να την αναγάγουν στην πιο… hot – από κάθε άποψη – παρουσία στο reality show.

Όμως, φαίνεται ότι η Abbey θα γίνει πόλος έλξης πολλών αντρών που μάλλον θα συντονίζονται μπροστά στην τηλεόρασή τους για να μη χάσουν καμία… φιγούρα της!

Και μπορεί οι κριτές του χορευτικού διαγωνισμού να μην ήταν και πολύ απλόχεροι στη βαθμολογία τους αν έβλεπαν αυτή της την prive παράσταση, όμως εσείς θα μπορούσατε να της βάλετε λιγότερο από δέκα;

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook