Μπορούν να κατεβάσουν ομάδα ποδοσφαίρου και με πάγκο. Η οικογένεια Radford από το Lancashire της Βρετανίας είναι η μεγαλύτερη στη χώρα, σύμφωνα με τη Daily Mail, καθώς αποτελείται από τους Noel και Sue Radford και τα δεκαεπτά παιδιά τους: δεκαέξι ηλικίας από 24 ετών έως 11 μηνών και το 17ο… καθ’ οδόν.

Μόλις έντεκα μήνες μετά τη γέννηση του μικρού Casper, η Sue είναι και πάλι έγκυος και ανυπομονεί για το 17ο παιδί της που θα γεννηθεί τον Απρίλιο.

Το ζευγάρι, που έχει ήδη εννιά γιους και επτά κόρες, δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού και περιμένει με ενθουσιασμό το νέο μέλος της οικογένειας. Το νέο αδελφάκι περιμένουν με ανυπομονησία και τα αδέλφια του, οι Chris, 24, Sophie, 19, Chloe, 18, Jack, 16, Daniel, 14, Luke, 12, Millie, 12, Katie, 10, James, 9, Ellie, 8, Aimee, 7, Josh, 5, Max, 4, Tilly, 3, Oscar, 2 και Casper, 11 μηνών.

Παρότι αναμφίβολα ύστερα από 16 εγκυμοσύνες η Sue ξέρει τι να περιμένει, αυτή τη φορά υποφέρει έντονα από πρωινές ναυτίες οι οποίες μάλιστα, όπως λέει, δεν θα έπρεπε να λέγονται πρωινές αφού είναι πρωινές, μεσημεριανές και βραδινές.

Το ζευγάρι εργάζεται σκληρά στην οικογενειακή επιχείρηση, ένα φούρνο, προκειμένου να αντεπεξέλθει στις ανάγκες της πολυμελούς οικογένειας, η οποία μετακινείται με… μινιμπας.

Η 38χρονη σήμερα Sue έμεινε έγκυος για πρώτη φορά μόλις στα 14 της- στον γιο τους Chris. Η ίδια και ο σύζυγός της ήταν αποφασισμένοι να κρατήσουν και να μεγαλώσουν αυτό το μωρό, καθώς και οι δύο ήταν υιοθετημένοι.
Παντρεύτηκαν τέσσερα χρόνια αργότερα και λίγο μετά ήρθε και η κόρη τους Sophie.

Το μικρότερο παιδί τους, ο Casper, γεννήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο έπειτα από τοκετό… 16 λεπτών.

Λίγο μετά τη γέννησή του, η Sue και ο Noel αποφάσισαν πως ήθελαν να ξαναγίνουν γονείς, ενώ εντωμεταξύ είχαν γίνει και παππούδες, όταν η Sophie γέννησε το πρώτο τους εγγόνι, τη Daisy.

newsbeast.gr