Ένα λάθος κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του MEGA από τον Βουλευτή Ηρακλείου της ΝΔ Μ. Κεφαλογιάννη, οδήγησε τον φιλόλογο, ιστορικό και μέλος τους ΣΥΡΙΖΑ στο Λασίθι Γιώργο Καλλιντέρη να…εκδώσει ανακοίνωση. Τη δημοσιεύουμε όπως τη λάβαμε.

\”Επαπειλούμενη … λοχεία!

Ο εκλαμπρότατος κ. Μανόλης Κεφαλογιάννης, βουλευτής Ηρακλείου, γόνος της γνωστής οικογενείας της μεγαλονήσου που έχει τιμήσει με την παρουσία της τις λίστες της Νέας Δημοκρατίας και της κ. Λαγκάρντ, μιλώντας στο πρωινό του Mega και προσπαθώντας να δικαιολογήσει την κατάσταση και τα κενά στα σχολεία είπε «ενώ υπάρχουν κενά στο Ηράκλειο, \”παίρνουν άδειες οι γυναίκες με επαπειλούμενη εγκυμοσύνη, δηλαδή οι γυναίκες που σκέφτονται να μείνουν έγκυος (sic)\” και στη δεύτερη φάση (για να το διορθώσει), είπε πως παίρνουν άδεια επαπειλούμενης λοχείας για να μείνουν έγκυος (κι όχι έγκυες)!!!»

Αν ήταν στην Αμερικάνικη τηλεόραση τα κονσερβαρισμένα γέλια θα είχαν πέσει … από μόνα τους!

Είναι τόσο ογκώδης η άγνοια αυτών που καλούνται να αποφασίσουν για την τύχη των παιδιών μας και τέτοιου επιπέδου τα ψέματα και οι δικαιολογίες που στην Ελληνική τηλεόραση θα έπρεπε να πέσουν από μόνα τους τα κονσερβαρισμένα κλάματα!

Ο πρώην γραμματέας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας απέδειξε σε κάθε κακόπιστο ότι εκτός από συμπάθεια στον Κασιδιάρη έχει και το ανάλογο γνωστικό επίπεδο.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook