Μπορεί το καλοκαίρι να αρχίζει να μας αποχαιρετά σιγά-σιγά, αυτό δεν σημαίνει ότι μας εγκαταλείπει και η διάθεση μας. για το λόγο αυτό ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου διοργάνωσε φεστιβάλ αφιερωμένο ειδικά στα παιδιά υπό την αιγίδα του Δήμου Φαιστού.
Το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν πλούσιες εκδηλώσεις στα πλαίσια του Φεστιβάλ παιδιού στο πάρκο Τυμπακίου. Οι εκδηλώσεις περιελάμβαναν ποδηλατοδρομία με αφετηρία το πάρκο και διαδρομή προς τον Κόκκινο Πύργο. Το βράδυ του Σαββάτου προβλήθηκε, επίσης η ταινία \”Ο Βαφτισιμιός\” με πρωταγωνιστές παιδιά από τα Λύκεια Πόμπιας, Μοιρών και Τυμπακίου.
Την Κυριακή, από το πρωί, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μέρα γεμάτη μουσική, χορό, παιχνίδι και ζωγραφική, ενώ είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν ατέλειωτες βόλτες με το τρενάκι του Συλλόγου.
Επίσης, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Μεσαράς συνδιοργάνωσε με το Δήμο Φαιστού Τουρνουά Basket 3on3 στις Μοίρες. Το τουρνουά διεξήχθη στην κεντρική λεωφόρο των Μοιρών, μπροστά από το Δημαρχείο με τη συμμετοχή να είναι ανοιχτή σε όλους. Στο τουρνουά υπήρχαν 3 διαφορετικές κατηγορίες, ενώ οι νικητές κάθε κατηγορίας κέρδισαν έπαθλα. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο αυτές εκδηλώσεις είχαν μεγάλη επιτυχία τόσο σε οργανωτικό επίπεδο, καθώς και σε προσέλευση κόσμου αποδεικνύοντας τη «δίψα» του κόσμου για ποιοτικές εκδηλώσεις. Το παρόν στις εκδηλώσεις έδωσε η Δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη, καθώς και Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φαιστού, οι οποίοι έδωσαν συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση και των δύο αυτών εκδηλώσεων τόσο από τον ΠΣ Τυμπακίου αλλά και από το ΓΑΣΜ, δυο συλλόγους που στηρίζουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό της περιοχής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook