Πριν από πέντε χρόνια ο Κώστας Γρίμπιλας έγινε γνωστός στο πανελλήνιο, όταν κέρδισε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή χάρη στην καρδιά του Ντουζόν Ζάμιτ.

Ήταν Αύγουστος του 2008 όταν ο Αυστραλός Ντουζόν Ζάμιτ, ο οποίος είχε έρθει για διακοπές στη Μύκονο, έπεσε νεκρός έπειτα από επίθεση που δέχθηκε έξω από γνωστό κλαμπ του νησιού.

Τότε ο πατέρας του, Όλιβερ Ζάμιτ, είχε αφήσει άφωνους τους πάντες, όταν αποφάσισε να χαρίσει τα όργανα του παιδιού του.

Το ίδιο διάστημα, ο δημοσιογράφος Κώστας Γρίμπιλας, έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αφού έπασχε από διατατική μυοκαρδιοπάθεια.

Ο θάνατος του Ντουζόν, όμως του χάρισε τη ζωή και του έδωσε την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα.

\"Ο

Πριν από έναν χρόνο, έγινε πατέρας μιας πανέμορφης κόρης γεγονός που έφερε ευτυχία στον ίδιο και στη σύζυγό του, Πόπη.

Η μοίρα αυτή τη φορά όμως έδειξε το σκληρό της πρόσωπο στον Κώστα. Η κορούλα του αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Συντετριμμένος ο δημοσιογράφος, ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω facebook τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε η κόρη του και καλούσε τους φίλους του να προσευχηθούν μαζί του.

«Δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό που κάνω, αλλά το παιδί μου από τη μια στιγμή στην άλλη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σας ικετεύω προσευχηθείτε για το παιδί μου» έγραψε χαρακτηριστικά.

\"\"

Η ανάρτηση αυτή, έκανε χιλιάδες χρήστες να στείλουν μηνύματα συμπαράστασης στον Κώστα Γρίμπιλα.

Δυστυχώς, όμως, πριν από λίγο, ο ίδιος έγραψε την τραγική είδηση του θανάτου της κορούλας του, ευχαριστώντας παράλληλα όλους θερμά για την συμπαράστασή τους.

\"\"

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook