Σώθηκε χάρη στις πολεμικές τέχνες που γνωρίζει ένας 47χρονος επιχειρηματίας που έπεσε σε ενέδρα τη στιγμή που έβγαινε από το αυτοκίνητό του για να πάει στο κατάστημα που διατηρεί στο Επιτάλιο Ηλείας!

Αν και τραυματίστηκε από μαχαίρι, κατάφερε να τρέψει σε φυγή τους δυο επίδοξους δολοφόνους του που συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα.

Αρχικά, οι δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους του επιτέθηκαν με ένα κλομπ και ένα ρόπαλο, αλλά ο 47χρονος κατάφερε να τους αφοπλίσει.

Οι ίδιοι επέμειναν κι έβγαλαν μαχαίρι με το οποίο τον τραυμάτισαν στα πλευρά. Κατάλαβαν, όμως, ότι δεν θα τα έβγαζαν πέρα και το έβαλαν στα πόδια αφήνοντας πίσω τους μια κουκούλα, ένα κασκόλ και τα όπλα τους.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Κρεστένων εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών και, λίγες ώρες αργότερα, περνούσαν χειροπέδες σε έναν 26χρονο και ένα 18χρονο, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και περί όπλων. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», ο 47χρονος επιχειρηματίας είχε διαπληκτιστεί πριν από την επίθεση με τον 26χρονο ο οποίος θέλησε να τον εκδικηθεί.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook