Tο 2ο Διεθνές Συμπόσιο για τον Ελληνισμό, με τίτλο: “Η τεχνολογία των Ελλήνων και η πορεία της στο χρόνο”, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20, το Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013, στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Ηρακλείου και τελεί υπό την αιγίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αναφορές σε θέματα πολεμικής, αρχιτεκτονικής, μηχανολογίας, τεχνολογίας επικοινωνιών, ναυτιλίας – ναυσιπλοΐας, κλπ.
Ως Ομιλητές, θα παρευρίσκονται διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ θα δοθεί η ευκαιρία στο ευρύ κοινό να γνωρίσει άγνωστες πτυχές της τεχνολογίας των Ελλήνων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

Σκοπός και όραμα του 2ου Διεθνούς Συμποσίου για τον Ελληνισμό είναι, πέρα από την ανταλλαγή γνώσεων στα γνωστικά πεδία που άπτονται της θεματολογίας του Συμποσίου, η φιλοσοφική και νοητική προσέγγιση της δημιουργικής και έξω από συμβατικά πλαίσια σκέψης των αρχαίων και σύγχρονων Ελλήνων.

Για την ώρα έναρξης, τις ομιλίες, το πρόγραμμα και λοιπές πληροφορίες, θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.symposiums.gr, και στα τηλέφωνα της γραμματείας. -2810 321697

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook