Διήμερο πειραματικό πρόγραμμα δημοσιογραφίας με τίτλο: Γίνε ο «τύπος» του τύπου θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο από το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης, τμ. Χανίων.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου & την Κυριακή 20 Οκτωβρίου & ώρες 09:00 έως 15:00.

Θα μιλήσουν οι διακεκριμένοι δημοσιογράφοι: Ειρήνη Νικολοπούλου, Αντώνης Παπαγιαννίδης, Πάσχος Μανδραβέλης, Μάνος Σιφονιός, Γιάννης Πολίτης, Δημήτρης Μαρκόπουλος & Άρης Γάτας. Υπεύθυνος εκπαιδευτικού προγράμματος Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, Καθηγητής στη Σχολή του ΑΝΤ1, & στο London Center Management & Σύμβουλος ΜΜΕ.

Όλοι οι εισηγητές, με απλό και κατανοητό τρόπο, θα σας οδηγήσουν στα μονοπάτια της γνώσης όλων των μορφών της δημοσιογραφίας και θα σας μάθουν τους τρόπους πρακτικής εφαρμογή της σε όλα τα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, μία εργασιακή ευκαιρία ίσως σας περιμένει σε ένα ΜΜΕ ή ακόμη καλύτερα στο δικό σας, το οποίο αν θελήσετε να δημιουργήσετε σας κάνουμε δώρο την τεχνική κατασκευή ενός blog:

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους το επιθυμούν χωρίς καμιά ηλικιακή ή μορφωτική προϋπόθεση, αφού η ενημέρωση αποτελεί κοινωνικό αγαθό και καλό είναι να γνωρίζουν όλοι πως λειτουργεί.

Θέσεις περιορισμένες.

Έως 5 Οκτωβρίου 51 θέσεις με 95 ευρώ.

Θα δοθεί πιστοποιητικό επιμόρφωσης.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται μόνο ηλεκτρονικά και πάντα με σειρά προτεραιότητας από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π.: www.alp.gr

Πληροφορίες: Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος τηλ: 6972036969